Woro Widowati – Nglarani Ra Kiro Kiro Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C F G bagusmu ora sepiro Em Am nglarani ra kiro kiro Dm wes cukup wes ndang ngaliyo G tak cubo sabar nerimo.. Musik : C.. C Em F G.. C G F tresno tulusku mbok sio-sio.. G C lorone sempurna neng jero dodo.. Am kok koyo ngene akhire Dm aku mbok anggep sepele.. F tresno ojo nggo guyonan G iki ati duk dagelan.. C G F nanging untunge bakoh atiku.. G C masio loro ati tetep ngguyu.. Am suk neh ojo dibaleni Dm cukup ku yang tersakiti.. F aku pamit undur diri G C terimakasih tentang luka ini.. F G bagusmu ora sepiro Em Am nglarani ra kiro kiro Dm wes cukup wes ndang ngaliyo G tak cubo sabar nerimo.. Reff : F G ora bakal tak baleni Em Am tresno koyo ngene iki Dm G janji tulus teko ati C jebul janji mbok blenjani.. F G jare pengen dihalalkan Em Am malah we ngajak pisahan Dm yo wis aku cukup tau G cukup sadar diri C aku dudu idamanmu.. Musik : F G Em Am Dm..Em..F..G.. F G bagusmu ora sepiro Em Am nglarani ra kiro kiro Dm wes cukup wes ndang ngaliyo G tak cubo sabar nerimo.. Reff : F G ora bakal tak baleni Em Am tresno koyo ngene iki Dm G janji tulus teko ati C jebul janji mbok blenjani.. F G jare pengen dihalalkan Em Am malah we ngajak pisahan Dm yo wis aku cukup tau G cukup sadar diri C aku dudu idamanmu.. F G ora bakal tak baleni Em Am tresno koyo ngene iki Dm G janji tulus teko ati C jebul janji mbok blenjani.. F G jare pengen dihalalkan Em Am malah we ngajak pisahan Dm yo wis aku cukup tau G cukup sadar diri C Am aku dudu idamanmu.. Dm cukup sadar diri G C aku dudu idamanmu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F Bb C bagusmu ora sepiro Am Dm nglarani ra kiro kiro Gm wes cukup wes ndang ngaliyo C tak cubo sabar nerimo.. Musik : F Fsus4 F Fsus4 F Am Bb C.. F -C/E Bb tresno tulusku mbok sio-sio.. C F lorone sempurna neng jero dodo.. Dm kok koyo ngene akhire Gm aku mbok anggep sepele.. Bb tresno ojo nggo guyonan C iki ati duk dagelan.. F -C/E Bb nanging untunge bakoh atiku.. C F masio loro ati tetep ngguyu.. Dm suk neh ojo dibaleni Gm cukup ku yang tersakiti.. Bb aku pamit undur diri C F terimakasih tentang luka ini.. Bb C bagusmu ora sepiro Am Dm nglarani ra kiro kiro Gm wes cukup wes ndang ngaliyo C tak cubo sabar nerimo.. Reff : Bb C ora bakal tak baleni Am Dm tresno koyo ngene iki Gm C janji tulus teko ati F jebul janji mbok blenjani.. Bb C jare pengen dihalalkan Am Dm malah we ngajak pisahan Gm yo wis aku cukup tau C cukup sadar diri F aku dudu idamanmu.. Musik : Bb C Am Dm Gm..Am..Bb..C.. Bb C bagusmu ora sepiro Am Dm nglarani ra kiro kiro Gm wes cukup wes ndang ngaliyo C tak cubo sabar nerimo.. Reff : Bb C ora bakal tak baleni Am Dm tresno koyo ngene iki Gm C janji tulus teko ati F jebul janji mbok blenjani.. Bb C jare pengen dihalalkan Am Dm malah we ngajak pisahan Gm yo wis aku cukup tau C cukup sadar diri F aku dudu idamanmu.. Bb C ora bakal tak baleni Am Dm tresno koyo ngene iki Gm C janji tulus teko ati F jebul janji mbok blenjani.. Bb C jare pengen dihalalkan Am Dm malah we ngajak pisahan Gm yo wis aku cukup tau C cukup sadar diri F Dm aku dudu idamanmu.. Gm cukup sadar diri C F aku dudu idamanmu..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati – Nglarani Ra Kiro Kiro