Vita Alvia – Yale Yale Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Em                  D
yale.. yale yale yale yale..
               C
yale yale yale yale..
                  Em
sego pecel iwak lele..

Intro : Em... Em...
        Em... Em...
        Em..Em D 
        D C D Em D Em

        Em
ancen soro melok morotuo..
             Em           D
adus ning timbo dadi perkoro..
        D              C
ancen soro melok morotuo
       D             Em
ora kerjo ora diadangno
       D             Em
ora kerjo ora diadangno..

      Em
ojo seneng lek golek cuyu..
      Em              D
opo maneh pinggir segoro..
      D                C
ojo seneng golek bojo ayu
      D               Em
bojo ayu ngenakno tonggo
      D               Em
bojo ayu ngenakno tonggo..

Reff :
   Em                  D
 yale.. yale yale yale yale..
                C
 yale yale yale yale..
                   Em
 sego pecel iwak lele..

     Em
gak enak lek ngombe jamu..
      Em         D
opo maneh jamu paitan..
     D                C
gak enak nduwe bojo lemu
       D                 Em
bojo lemu ngentekno panganan
       D                 Em
bojo lemu ngentekno panganan..

    Em
gayane dadi karyawan
          Em      D
wayahe kerjo iso HP an..
     D             C
gak enak dadi karyawan
      D             Em
bayarane sak ulan pisan
             D               Em
kadung wis entek ngempet tenanan..

Reff :
   Em                  D
 yale.. yale yale yale yale..
                C
 yale yale yale yale..
                   Em
 sego pecel iwak lele..

    Em
bedone karo pedagang..
            Em                     D
dodol gak dodol gak onok sing ngelarang..
         D        C
gak enak dadi pedagang
        D                    Em
gak dodolan bingung sing dipangan
        D                Em
gak dodolan gak iso rokokan..

       Em
enak maneh dadi pak sopir..
       Em         D
awak kesel iso mampir..
        D            C
gak enake dadi pak sopir
            D                Em
mripate ngantuk montore njungkir
            D                Em
mripate ngantuk montore njungkir..

Musik : Em... Em...
        Em... Em...

       Em
enak maneh dadi wong ayu
       Em                D
rono rene akeh sing ngerayu..
      D             C
resikone dadi wong ayu
          D              Em
wedake luntur pacare melayu
          D                Em
wedake luntur pacare selingkuh..

       Em
ijik cilik diulang ngaji..
         Em             D
sedeng gede ben dadi santri..
     D         C
elek'e arek saiki
       D                   Em
ijik cilik wis nggendong bayi
         D                   Em
durung rabi wis meteng ndisi'i..

Reff :
   Em                  D
 yale.. yale yale yale yale..
                C
 yale yale yale yale..
                   Em
 sego pecel iwak lele..

       Em
adol gedang diwadahi tampan..
         Em            D
akeh perawan sing lali omah..
    D            C
jarene bocah sekolah
        D                 Em
mulih-mulih kok muntah-muntah
        C                   Em
mulih-mulih kok nggendong bocah..

             Em
ning kulon kali ojo sing cethek
            Em      D
sing cethek angel renange..
        D                  C
golek bojo mbok ojo sing pesek
           D               Em
nek sing pesek angen ambekane
           D                Em
nek sing pesek angel ambungane..

Reff :
   Em                  D
 yale.. yale yale yale yale..
                C
 yale yale yale yale..
                   Em
 sego pecel iwak lele..

       Em
ingon-ingon ojo ingon landak..
        Em             D
landak iku angel ingonane..
        D                  C
golek bojo mbok ojo sing botak
            D                 Em
wong sing botak angel jambak'ane
            D                 Em
wong sing botak angel jambak'ane..

Outro : Em..Em D
        D C D Em D Em
        Em... Em...
        Em... Em...
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia – Yale Yale