Vita Alvia – Salah Ndeleh Ati Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Vita Alvia - Salah Ndeleh Ati 
(Tresnoku Iki Wes Ra Kurang Kurang)

Intro : F G E Am -G
        F G Am..
  
Am                F
 sayangku iki wis ra kurang-kurang..
G                  C
 tresnoku iki neng kowe tenanan..
F                   Dm
 neng opo eneng cerito
                  F
yen akhire kowe lungo
              E
lungo ninggal katresnan..

Am              F
 cerito manis saiki wis ilang..
G                  C
 kabeh ilangmu ninggal kenanagan..
F                    Dm
 ra bakal aku nggandoli
                 F
yen kowe saiki lali
               E
lali neng janjimu mbiyen..

Reff :
       F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
            E                     Am
 jebul sing tak tresnani ngeloro ati..
-G     F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
               E                     F
 wong sing tak sayang malah tego nglarani..
   E        F          G       Am
 tego temen.. kowe nggawe loro uripku..

Musik : F G Em Am -G
        F G Em Am

Am              F
 cerito manis saiki wis ilang..
G                  C
 kabeh ilangmu ninggal kenanagan..
F                    Dm
 ra bakal aku nggandoli
                 F
yen kowe saiki lali
               E
lali neng janjimu mbiyen..

Reff :
       F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
            E                     Am
 jebul sing tak tresnani ngeloro ati..
-G     F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
               E                     F
 wong sing tak sayang malah tego nglarani..
   E        F          G       Am
 tego temen.. kowe nggawe loro uripku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D# G#m -F#
        E F# G#m..
  
G#m               E
 sayangku iki wis ra kurang-kurang..
F#                 B
 tresnoku iki neng kowe tenanan..
E                   C#m
 neng opo eneng cerito
                  E
yen akhire kowe lungo
              D#
lungo ninggal katresnan..

G#m             E
 cerito manis saiki wis ilang..
F#                 B
 kabeh ilangmu ninggal kenanagan..
E                    C#m
 ra bakal aku nggandoli
                 E
yen kowe saiki lali
               D#
lali neng janjimu mbiyen..

Reff :
       E            F#
 aku salah.. ndeleh ati..
            D#                    G#m
 jebul sing tak tresnani ngeloro ati..
-F#    E            F#
 aku salah.. ndeleh ati..
               D#                    E
 wong sing tak sayang malah tego nglarani..
   D#       E          F#      G#m
 tego temen.. kowe nggawe loro uripku..

Musik : E F# D#m G#m -F#
        E F# D#m G#m

G#m             E
 cerito manis saiki wis ilang..
F#                 B
 kabeh ilangmu ninggal kenanagan..
E                    C#m
 ra bakal aku nggandoli
                 E
yen kowe saiki lali
               D#
lali neng janjimu mbiyen..

Reff :
       E            F#
 aku salah.. ndeleh ati..
            D#                    G#m
 jebul sing tak tresnani ngeloro ati..
-F#    E            F#
 aku salah.. ndeleh ati..
               D#                    E
 wong sing tak sayang malah tego nglarani..
   D#       E          F#      G#m
 tego temen.. kowe nggawe loro uripku..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia – Salah Ndeleh Ati