Vita Alvia – Konco Edan Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo fret 1

Intro : Am... (3x)

Am
sakjane awakku wis ngerti
      G
saiki pancene kowe mbok apusi
            F
gawe tatu loro raketan ro bojoku
     E
kowe tego..

Am
ning buri kowe nekel aku
            G
ning ngarep kowe apik'an karo aku
         F
opo ora ono lanang sing seneng kowe 
                E
kon tego nikung aku..

      G
opo kowe metu
         F       Am
kelingan rai ku edan..
            G
ndang minggato kowe
            F        Am
gah nyawang dapurmu edan..

Reff :
  Am                        Em      
 atiku rosone koyo di iris-iris..
               F
 kowe konco kentel
                        G
 nanging kowe sleding tekel
                Am
 bojone konco dewe ee ee

   Am                           Em
 batinku rosone koyo di remuk-remuk..
                       F              
 kowe wis tak anggep dulur
                    G
 nanging kowe ngelantur
                 Am
 pancene kowe ngawur..

             Dm             Am
 ku rak nyongko.. ku rak nyono..
        E                 Am
 kowe tego gawe koncomu nelongso..
        Dm          Am
 kowe tego.. gawe gelo..
        E                Am
 tatu loro wis ra iso di tombo..

Musik : Am... Am...

Am
sakjane awakku wis ngerti
      G
saiki pancene kowe mbok apusi
            F
gawe tatu loro raketan ro bojoku
     E
kowe tego..

Am
ning buri kowe nekel aku
            G
ning ngarep kowe apik'an karo aku
         F
opo ora ono lanang sing seneng kowe 
                E
kon tego nikung aku..

      G
opo kowe metu
         F       Am
kelingan rai ku edan..
            G
ndang minggato kowe
            F        Am
gah nyawang dapurmu edan..

Reff :
  Am                        Em      
 atiku rosone koyo di iris-iris..
               F
 kowe konco kentel
                        G
 nanging kowe sleding tekel
                Am
 bojone konco dewe ee ee

   Am                           Em
 batinku rosone koyo di remuk-remuk..
                       F              
 kowe wis tak anggep dulur
                    G
 nanging kowe ngelantur
                 Am
 pancene kowe ngawur..

             Dm             Am
 ku rak nyongko.. ku rak nyono..
        E                 Am
 kowe tego gawe koncomu nelongso..
        Dm          Am
 kowe tego.. gawe gelo..
        E                Am
 tatu loro wis ra iso di tombo..

Outro : Am...

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m... (3x)

A#m
sakjane awakku wis ngerti
      G#
saiki pancene kowe mbok apusi
            F#
gawe tatu loro raketan ro bojoku
     F
kowe tego..

A#m
ning buri kowe nekel aku
            G#
ning ngarep kowe apik'an karo aku
         F#
opo ora ono lanang sing seneng kowe 
                F
kon tego nikung aku..

      G#
opo kowe metu
         F#      A#m
kelingan rai ku edan..
            G#
ndang minggato kowe
            F#       A#m
gah nyawang dapurmu edan..

Reff :
  A#m                       Fm      
 atiku rosone koyo di iris-iris..
               F#
 kowe konco kentel
                        G#
 nanging kowe sleding tekel
                A#m
 bojone konco dewe ee ee

   A#m                          Fm
 batinku rosone koyo di remuk-remuk..
                       F#             
 kowe wis tak anggep dulur
                    G#
 nanging kowe ngelantur
                 A#m
 pancene kowe ngawur..

             D#m            A#m
 ku rak nyongko.. ku rak nyono..
        F                 A#m
 kowe tego gawe koncomu nelongso..
        D#m         A#m
 kowe tego.. gawe gelo..
        F                A#m
 tatu loro wis ra iso di tombo..

Musik : A#m... A#m...

A#m
sakjane awakku wis ngerti
      G#
saiki pancene kowe mbok apusi
            F#
gawe tatu loro raketan ro bojoku
     F
kowe tego..

A#m
ning buri kowe nekel aku
            G#
ning ngarep kowe apik'an karo aku
         F#
opo ora ono lanang sing seneng kowe 
                F
kon tego nikung aku..

      G#
opo kowe metu
         F#      A#m
kelingan rai ku edan..
            G#
ndang minggato kowe
            F#       A#m
gah nyawang dapurmu edan..

Reff :
  A#m                       Fm      
 atiku rosone koyo di iris-iris..
               F#
 kowe konco kentel
                        G#
 nanging kowe sleding tekel
                A#m
 bojone konco dewe ee ee

   A#m                          Fm
 batinku rosone koyo di remuk-remuk..
                       F#             
 kowe wis tak anggep dulur
                    G#
 nanging kowe ngelantur
                 A#m
 pancene kowe ngawur..

             D#m            A#m
 ku rak nyongko.. ku rak nyono..
        F                 A#m
 kowe tego gawe koncomu nelongso..
        D#m         A#m
 kowe tego.. gawe gelo..
        F                A#m
 tatu loro wis ra iso di tombo..

Outro : A#m...
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia – Konco Edan