Tresno Liyane – Northsle Ft Agiff Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 2 Intro : F G C -G Am F G C G C G Am Em kowe.. sing tak tresnani.. F C G tapi malah.. tegane nglarani.. C G Am Em kowe.. sing selalu.. tak perjuangke.. F C G tapi malah.. disepeleke.. F G nggo ngopo bebarengan C G Am yen pancen kowe ra sayang F G nggo ngopo kowe teko C C7 nek ujunge mung nggawe loro.. F G senajan tresnamu Em Am iseh kanggo wong liyo.. F G C mung iso ngempet loro ning njero dodo.. Reff : F G yen pancen.. kowe arep.. C G Am nyanding tresno liyane.. F G C C7 aku ikhlas.. lahir batine.. F G Em Am mugo Gusti.. maringi restune.. F G C kowe.. nyanding tresno liyane.. Musik : F G C -G Am F G C C7 F G Em Am F G C F -G C.. [cewek] F G (pangapurane kangmas) Em Am (yen wes nglarani atimu..) F G (jujur aku.. durung iso..) C C7 (nompo sliramu..) F G (pancen iki takdire aku.. ) Em Am (raiso ro kowe..) F G C (tekan semene.. critoku ro kowe..) Reff : F G yen pancen.. kowe arep.. C G Am nyanding tresno liyane.. F G C C7 aku ikhlas.. lahir batine.. F G Em Am mugo Gusti.. maringi restune.. F G C kowe.. nyanding tresno liyane.. F G (ikhlasno.. aku..) C G Am (durung iso nyanding sliramu..) F G C C7 (pangarepku.. kowe oleh penggantiku..) F G (sing luweh sayang..) Em Am (sing luweh tenanan..) F G C (aku sadar diri raiso dadi siji..) F G C Am kowe.. nyanding tresno liyane.. F G F G C kowe.. nyanding tresno.. liyane.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G A D -A Bm G A D A D A Bm F#m kowe.. sing tak tresnani.. G D A tapi malah.. tegane nglarani.. D A Bm F#m kowe.. sing selalu.. tak perjuangke.. G D A tapi malah.. disepeleke.. G A nggo ngopo bebarengan D A Bm yen pancen kowe ra sayang G A nggo ngopo kowe teko D D7 nek ujunge mung nggawe loro.. G A senajan tresnamu F#m Bm iseh kanggo wong liyo.. G A D mung iso ngempet loro ning njero dodo.. Reff : G A yen pancen.. kowe arep.. D A Bm nyanding tresno liyane.. G A D D7 aku ikhlas.. lahir batine.. G A F#m Bm mugo Gusti.. maringi restune.. G A D kowe.. nyanding tresno liyane.. Musik : G A D -A Bm G A D D7 G A F#m Bm G A D G -A D.. [cewek] G A (pangapurane kangmas) F#m Bm (yen wes nglarani atimu..) G A (jujur aku.. durung iso..) D D7 (nompo sliramu..) G A (pancen iki takdire aku.. ) F#m Bm (raiso ro kowe..) G A D (tekan semene.. critoku ro kowe..) Reff : G A yen pancen.. kowe arep.. D A Bm nyanding tresno liyane.. G A D D7 aku ikhlas.. lahir batine.. G A F#m Bm mugo Gusti.. maringi restune.. G A D kowe.. nyanding tresno liyane.. G A (ikhlasno.. aku..) D A Bm (durung iso nyanding sliramu..) G A D D7 (pangarepku.. kowe oleh penggantiku..) G A (sing luweh sayang..) F#m Bm (sing luweh tenanan..) G A D (aku sadar diri raiso dadi siji..) G A D Bm kowe.. nyanding tresno liyane.. G A G A D kowe.. nyanding tresno.. liyane..
Facebook
Twitter

Chord Tresno Liyane – Northsle Ft Agiff