Suci Tacik – Muspro Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C..Em..F G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C                   Em
sewengi ku ra iso turu..
  F            G            C
ketap-ketip mripat nyawangi langit..
     F          G         Em       Am
mung tansah kelingan.. mlaku bebarengan..
         Dm          G
ing sanduwure bangku dowo..
F      G      C
 dalan malioboro..

 C                         Em
ibarat nangis ning tengah udan..
   F          G       C
lambeku mesem atiku kelaran..
 F          G      Em          Am
aku ra percoyo.. kowe nggawe loro..
           Dm        G
bengi mbok putus hubungan..
F     G       C
 isuk aku kelangan..

Reff :
           F
 nanging saiki wis muspro..
 G       F             C
  kowe lungo karo wong liyo..
  G/B          Am
 aku mbok lalekno..
       A          Dm
 tanpo mikir piye perasaanku..
       G          F       C
 piye atiku duh nelongso uripku..

            F            G
 padahal mbiyen.. kowe karo aku..
            C
 wis naleni janji..

Musik : F..G F Em..Am -A
        Dm G C..

 C                         Em
ibarat nangis ning tengah udan..
   F          G       C
lambeku mesem atiku kelaran..
 F          G      Em          Am
aku ra percoyo.. kowe nggawe loro..
           Dm        G
bengi mbok putus hubungan..
F     G       C
 isuk aku kelangan..

Reff :
           F
 nanging saiki wis muspro..
 G                     C
  kowe lungo karo wong liyo..
  G/B          Am
 aku mbok lalekno..
       A          Dm
 tanpo mikir piye perasaanku..
       G          F       C
 piye atiku duh nelongso uripku..

            F            G
 padahal mbiyen.. kowe karo aku..
            C
 wis naleni janji..
            F            G
 padahal mbiyen.. kowe karo aku..
            C
 wis naleni janji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..Dm..D# F Bb..
        D# F Dm Gm
        Cm F Bb..

Bb                  Dm
sewengi ku ra iso turu..
  D#           F            Bb
ketap-ketip mripat nyawangi langit..
     D#         F         Dm       Gm
mung tansah kelingan.. mlaku bebarengan..
         Cm          F
ing sanduwure bangku dowo..
D#     F      Bb
 dalan malioboro..

 Bb                        Dm
ibarat nangis ning tengah udan..
   D#         F       Bb
lambeku mesem atiku kelaran..
 D#         F      Dm          Gm
aku ra percoyo.. kowe nggawe loro..
           Cm        F
bengi mbok putus hubungan..
D#    F       Bb
 isuk aku kelangan..

Reff :
           D#
 nanging saiki wis muspro..
 F       D#            Bb
  kowe lungo karo wong liyo..
  F/A          Gm
 aku mbok lalekno..
       G          Cm
 tanpo mikir piye perasaanku..
       F          D#      Bb
 piye atiku duh nelongso uripku..

            D#           F
 padahal mbiyen.. kowe karo aku..
            Bb
 wis naleni janji..

Musik : D#..F D# Dm..Gm -G
        Cm..F..Bb..

 Bb                        Dm
ibarat nangis ning tengah udan..
   D#         F       Bb
lambeku mesem atiku kelaran..
 D#         F      Dm          Gm
aku ra percoyo.. kowe nggawe loro..
           Cm        F
bengi mbok putus hubungan..
D#    F       Bb
 isuk aku kelangan..

Reff :
           D#
 nanging saiki wis muspro..
 F                     Bb
  kowe lungo karo wong liyo..
  F/A          Gm
 aku mbok lalekno..
       G          Cm
 tanpo mikir piye perasaanku..
       F          D#      Bb
 piye atiku duh nelongso uripku..

            D#           F
 padahal mbiyen.. kowe karo aku..
            Bb
 wis naleni janji..
            D#           F
 padahal mbiyen.. kowe karo aku..
            Bb
 wis naleni janji..
Facebook
Twitter

Chord Suci Tacik – Muspro