Siti Aliyah – Semangat Wong Lanang Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo fret 3 aa SWL.. (SWL si apa nok?) semangat wong lanang Intro : Am..Dm..G C E..Am.. Dm F kula yakin.. karo sampean.. C Bm-C-Bm Dm akeh sing nganggep yen kakang.. G Am bli due masa depan.. Int. Am..G.. Dm G C Am.. B F D Am.. Am B F Am aja nyerah.. kenang omongan.. Am B F Am dadiaken.. semangat ning badan.. Int. B F D Am.. Am B F Am milih kakang.. dudu karena melas.. Am B F Am nanging kakang.. lanang sing berkelas.. Dm F buktiaken omongane wong salah.. C Am buktiaken wong tua melu bangga.. G F Am yen kakang bisa gawe bahagia.. Musik : Am..F..G F Dm Am.. Am..F..G F Dm Am.. E..F Am E..F Am.. Reff : Am kula selalu ning iringan G ndampingi sampean Dm najan bli karo tenaga F Am tek bantu karo doa.. Int. E..F Am E..F Am.. Am kula bli nuntut bahagia G nanging bareng usaha Dm bareng nikmati prosese F Am sampe tekang ning suksese Dm semangat wong lanang F G sampe sing nganggep remeh Am dadine wirang.. Am B F Am milih kakang.. dudu karena melas.. Am B F Am nanging kakang.. lanang sing berkelas.. Dm F buktiaken omongane wong salah.. C Am buktiaken wong tua melu bangga.. G F Am yen kakang bisa gawe bahagia.. Musik : Am..F..G F Dm Am.. Am..F..G F Dm Am.. E..F Am E..F Am.. Reff : Am kula selalu ning iringan G ndampingi sampean Dm najan bli karo tenaga F Am tek bantu karo doa.. Int. E..F Am E..F Am.. Am kula bli nuntut bahagia G nanging bareng usaha Dm bareng nikmati prosese F Am sampe tekang ning suksese Dm semangat wong lanang F G sampe sing nganggep remeh Am dadine wirang.. Am B F Am milih kakang.. dudu karena melas.. Am B F Am nanging kakang.. lanang sing berkelas.. Dm F buktiaken omongane wong salah.. C Am buktiaken wong tua melu bangga.. G F Am yen kakang bisa gawe bahagia.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- aa SWL.. (SWL si apa nok?) semangat wong lanang Intro : Cm..Fm..Bb D# G..Cm.. Fm G# kula yakin.. karo sampean.. D# Dm-D#-Dm Fm akeh sing nganggep yen kakang.. Bb Cm bli due masa depan.. Int. Cm..Bb.. Fm Bb D# Cm.. D G# F Cm.. Cm D G# Cm aja nyerah.. kenang omongan.. Cm D G# Cm dadiaken.. semangat ning badan.. Int. D G# F Cm.. Cm D G# Cm milih kakang.. dudu karena melas.. Cm D G# Cm nanging kakang.. lanang sing berkelas.. Fm G# buktiaken omongane wong salah.. D# Cm buktiaken wong tua melu bangga.. Bb G# Cm yen kakang bisa gawe bahagia.. Musik : Cm..G#..Bb G# Fm Cm.. Cm..G#..Bb G# Fm Cm.. G..G# Cm G..G# Cm.. Reff : Cm kula selalu ning iringan Bb ndampingi sampean Fm najan bli karo tenaga G# Cm tek bantu karo doa.. Int. G..G# Cm G..G# Cm.. Cm kula bli nuntut bahagia Bb nanging bareng usaha Fm bareng nikmati prosese G# Cm sampe tekang ning suksese Fm semangat wong lanang G# Bb sampe sing nganggep remeh Cm dadine wirang.. Cm D G# Cm milih kakang.. dudu karena melas.. Cm D G# Cm nanging kakang.. lanang sing berkelas.. Fm G# buktiaken omongane wong salah.. D# Cm buktiaken wong tua melu bangga.. Bb G# Cm yen kakang bisa gawe bahagia.. Musik : Cm..G#..Bb G# Fm Cm.. Cm..G#..Bb G# Fm Cm.. G..G# Cm G..G# Cm.. Reff : Cm kula selalu ning iringan Bb ndampingi sampean Fm najan bli karo tenaga G# Cm tek bantu karo doa.. Int. G..G# Cm G..G# Cm.. Cm kula bli nuntut bahagia Bb nanging bareng usaha Fm bareng nikmati prosese G# Cm sampe tekang ning suksese Fm semangat wong lanang G# Bb sampe sing nganggep remeh Cm dadine wirang.. Cm D G# Cm milih kakang.. dudu karena melas.. Cm D G# Cm nanging kakang.. lanang sing berkelas.. Fm G# buktiaken omongane wong salah.. D# Cm buktiaken wong tua melu bangga.. Bb G# Cm yen kakang bisa gawe bahagia..
Facebook
Twitter

Chord Siti Aliyah – Semangat Wong Lanang