Sing Tenang – Kepekso Tresno Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm..Fm..G…..

C      Am    F
tak akoni.. aku ora tresno..
 G                 C
ati iki saktenane ora nggo sliramu..
  C               Am
pingin tak rampungke..
    F
hubunganku ro kowe..
  G                     C
loro atiku ngapusi sabendinane..

  F             G
perih.. kepekso aku..
     Em           Am
njalani.. kisahku iki..
  Dm        E          Am
kesel rogo iki aku leh ngrasakke..

    F          G
wis cukup mendingan..
       Em           Am
awak dewe.. bubaran wae..
   Dm          G          C         G
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe..

Reff :
     F     G        Em           Am
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    Dm       G          C
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   F          G         Em        Am
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      Dm         G            C
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..F..G..

  F             G
perih.. kepekso aku..
     Em           Am
njalani.. kisahku iki..
  Dm        E          Am
kesel rogo iki aku leh ngrasakke..

    F          G
wis cukup mendingan..
       Em           Am
awak dewe.. bubaran wae..
   Dm          G          C         G
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe..

Reff :
     F     G        Em        Am
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    Dm       G          C
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   F          G         Em        Am
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      Dm         G            C    D
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..

 (overtune)
     G     A        F#m       Bm
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    Em       A          D
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   G          A         F#m       Bm
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      Em         A            D
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..
      Em         A            D
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..
      Em    A               G     Gm D
 ngapurane... wis cukup semene wae..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        F#m..Am..B…..

E      C#m   A
tak akoni.. aku ora tresno..
 B                 E
ati iki saktenane ora nggo sliramu..
  E               C#m
pingin tak rampungke..
    A
hubunganku ro kowe..
  B                     E
loro atiku ngapusi sabendinane..

  A             B
perih.. kepekso aku..
     G#m          C#m
njalani.. kisahku iki..
  F#m       G#         C#m
kesel rogo iki aku leh ngrasakke..

    A          B
wis cukup mendingan..
       G#m          C#m
awak dewe.. bubaran wae..
   F#m         B          E         B
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe..

Reff :
     A     B        G#m          C#m
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    F#m      B          E
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   A          B         G#m       C#m
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      F#m        B            E
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..A..B..

  A             B
perih.. kepekso aku..
     G#m          C#m
njalani.. kisahku iki..
  F#m       G#         C#m
kesel rogo iki aku leh ngrasakke..

    A          B
wis cukup mendingan..
       G#m          C#m
awak dewe.. bubaran wae..
   F#m         B          E         B
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe..

Reff :
     A     B        G#m       C#m
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    F#m      B          E
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   A          B         G#m       C#m
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      F#m        B            E    F#
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..

 (overtune)
     B     C#       A#m       D#m
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    G#m      C#         F#
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   B          C#        A#m       D#m
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      G#m        C#           F#
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..
      G#m        C#           F#
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..
      G#m   C#              B     Bm  F#
 ngapurane... wis cukup semene wae..
Facebook
Twitter

Chord Sing Tenang – Kepekso Tresno