Shepin Misa – Ikhlas Nyawang Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : C..Am..G..C..
        Am..Dm..F G C..
        G F

      C                     Am
biyen naliko pamit janji ra ngeliyo..
     G                    C
lagi sedhelo kowe wis dolanan roso..
        Am                      Dm
ngomong jare mung konco aku wis percoyo..
      F         G           C
jebul kowe bali karo wong liyo..

Int. C G F C..

      C                     Am
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    G                         C
aku mung biso manut marang takdire..
      Am                     Dm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     F              G         C
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    F            G
aku mung biso ndongakke..
     C          Am
mugo bahagia ro dek'e..
     F                      G
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     C
 aku ra biso nompo
       G
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Am
 pancen wis mbok niati
     F                  G
 aku lungo.. kowe blenjani..

        C
 tenane aku ra lilo
        G
 rasane sih koyo ngimpi
        Am
 kadung wis dikapakno
           F
 mung siji welingku
     G           C
 ojo nganti mbok baleni..

      F         G
 mugo kowe ra lali..
      Em              Am
 wis akeh sing mbok larani..
        F          G        C
 elingo sayang.. karmamu menanti..

Musik : C..Am..G..C..
        Am..Dm..F G C..G..

      C                     Am
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    G                         C
aku mung biso manut marang takdire..
      Am                     Dm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     F              G         C
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    F            G
aku mung biso ndongakke..
     C          Am
mugo bahagia ro dek'e..
     F                      G
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     C
 aku ra biso nompo
       G
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Am
 pancen wis mbok niati
     F                  G
 aku lungo.. kowe blenjani..

        C
 tenane aku ra lilo
        G
 rasane sih koyo ngimpi
        Am
 kadung wis dikapakno
           F
 mung siji welingku
     G           C
 ojo nganti mbok baleni..

      F         G
 mugo kowe ra lali..
      Am
 wis akeh sing mbok larani..
        F          G        C
 elingo sayang.. karmamu menanti..

     C
 aku ra biso nompo
       G
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Am
 pancen wis mbok niati
     F                  G
 aku lungo.. kowe blenjani..

        C
 tenane aku ra lilo
        G
 rasane sih koyo ngimpi
        Am
 kadung wis dikapakno
           F
 mung siji welingku
     G           C
 ojo nganti mbok baleni..

      F         G
 mugo kowe ra lali..
      Am
 wis akeh sing mbok larani..
        F         G       C
 elingo sayang karmamu menanti..
    F             G       C
 elingo sayang karmamu menanti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..Cm..A#..D#..
        Cm..Fm..G# A# D#..
        A# G#

      D#                    Cm
biyen naliko pamit janji ra ngeliyo..
     A#                   D#
lagi sedhelo kowe wis dolanan roso..
        Cm                      Fm
ngomong jare mung konco aku wis percoyo..
      G#        A#          D#
jebul kowe bali karo wong liyo..

Int. D# A# G# D#..

      D#                    Cm
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    A#                        D#
aku mung biso manut marang takdire..
      Cm                     Fm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     G#             A#        D#
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    G#           A#
aku mung biso ndongakke..
     D#         Cm
mugo bahagia ro dek'e..
     G#                     A#
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     D#
 aku ra biso nompo
       A#
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Cm
 pancen wis mbok niati
     G#                 A#
 aku lungo.. kowe blenjani..

        D#
 tenane aku ra lilo
        A#
 rasane sih koyo ngimpi
        Cm
 kadung wis dikapakno
           G#
 mung siji welingku
     A#          D#
 ojo nganti mbok baleni..

      G#        A#
 mugo kowe ra lali..
      Gm              Cm
 wis akeh sing mbok larani..
        G#         A#       D#
 elingo sayang.. karmamu menanti..

Musik : D#..Cm..A#..D#..
        Cm..Fm..G# A# D#..A#..

      D#                    Cm
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    A#                        D#
aku mung biso manut marang takdire..
      Cm                     Fm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     G#             A#        D#
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    G#           A#
aku mung biso ndongakke..
     D#         Cm
mugo bahagia ro dek'e..
     G#                     A#
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     D#
 aku ra biso nompo
       A#
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Cm
 pancen wis mbok niati
     G#                 A#
 aku lungo.. kowe blenjani..

        D#
 tenane aku ra lilo
        A#
 rasane sih koyo ngimpi
        Cm
 kadung wis dikapakno
           G#
 mung siji welingku
     A#          D#
 ojo nganti mbok baleni..

      G#        A#
 mugo kowe ra lali..
      Cm
 wis akeh sing mbok larani..
        G#         A#       D#
 elingo sayang.. karmamu menanti..

     D#
 aku ra biso nompo
       A#
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Cm
 pancen wis mbok niati
     G#                 A#
 aku lungo.. kowe blenjani..

        D#
 tenane aku ra lilo
        A#
 rasane sih koyo ngimpi
        Cm
 kadung wis dikapakno
           G#
 mung siji welingku
     A#          D#
 ojo nganti mbok baleni..

      G#        A#
 mugo kowe ra lali..
      Cm
 wis akeh sing mbok larani..
        G#        A#      D#
 elingo sayang karmamu menanti..
    G#            A#      D#
 elingo sayang karmamu menanti..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa – Ikhlas Nyawang