Sasya Arkhisna – FYP (Fix Sayang Pol) Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C F Am G
        Dm Em F..G..

C      G          Am
lagi.. nyaman sedelo..
     F       G              C
ning opo aku mbok tinggal lungo..
  A         Dm
saiki atiku loro..
         F                         G
nangis batin mergo we milih wong liyo..

C          G           Am
kadung.. kowe tak pamerne..
     F         G
ning TikTokku isine
      C          A
kabeh fotomu sak anane
          Dm
caption matursuwun Gusti..
      G
pun maringi sing gemati..

      F      G     Em   Am
janji tresno.. selawase..
            Dm        G       C
mbareng wis FYP aku malah dilalekke..

Reff :
              F
 wis kadung FYP
       G           Em
 aku diputus tanpo mesakne
 A       Dm
 mirise atiku
           G        C
 mergo pas jeru-jerune..

     C7       F
 wis kadung FYP
        G             Em
 kudu nangis nyawang HP
 A       Dm
 mergo fotomu
       G      F  
 saiki karo liyane..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F..Em A Dm..G..

C          G           Am
kadung.. kowe tak pamerne..
     F         G
ning TikTokku isine
      C          A
kabeh fotomu sak anane
          Dm
caption matursuwun Gusti..
      G
pun maringi sing gemati..

      F      G     Em   Am
janji tresno.. selawase..
            Dm        G          C
mbareng wis FYP aku malah dilalekke..

Reff :
              F
 wis kadung FYP
       G           Em
 aku diputus tanpo mesakne
 A       Dm
 mirise atiku
           G        C
 mergo pas jeru-jerune..

     C7       F
 wis kadung FYP
        G             Em
 kudu nangis nyawang HP
 A       Dm
 mergo fotomu
       G        C
 saiki karo liyane..

     C7       F
 wis kadung FYP
       G           Em
 aku diputus tanpo mesakne
 A       Dm
 mirise atiku
           G        C
 mergo pas jeru-jerune..

     C7       F
 wis kadung FYP
        G             Em
 kudu nangis nyawang HP
 A       Dm
 mergo fotomu
       G        C
 saiki karo liyane..
 A         Dm
 mergo fotomu
       G      C
 saiki karo liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A D F#m E
        Bm C#m D..E..

A      E          F#m
lagi.. nyaman sedelo..
     D       E              A
ning opo aku mbok tinggal lungo..
  F#        Bm
saiki atiku loro..
         D                         E
nangis batin mergo we milih wong liyo..

A          E           F#m
kadung.. kowe tak pamerne..
     D         E
ning TikTokku isine
      A          F#
kabeh fotomu sak anane
          Bm
caption matursuwun Gusti..
      E
pun maringi sing gemati..

      D      E     C#m  F#m
janji tresno.. selawase..
            Bm        E       A
mbareng wis FYP aku malah dilalekke..

Reff :
              D
 wis kadung FYP
       E           C#m
 aku diputus tanpo mesakne
 F#      Bm
 mirise atiku
           E        A
 mergo pas jeru-jerune..

     A7       D
 wis kadung FYP
        E             C#m
 kudu nangis nyawang HP
 F#      Bm
 mergo fotomu
       E     (D)
 saiki karo liyane..

Musik : D..C#m..Bm..A..
        D..C#m F# Bm..E..

A          E           F#m
kadung.. kowe tak pamerne..
     D         E
ning TikTokku isine
      A          F#
kabeh fotomu sak anane
          Bm
caption matursuwun Gusti..
      E
pun maringi sing gemati..

      D      E     C#m  F#m
janji tresno.. selawase..
            Bm        E          A
mbareng wis FYP aku malah dilalekke..

Reff :
              D
 wis kadung FYP
       E           C#m
 aku diputus tanpo mesakne
 F#      Bm
 mirise atiku
           E        A
 mergo pas jeru-jerune..

     A7       D
 wis kadung FYP
        E             C#m
 kudu nangis nyawang HP
 F#      Bm
 mergo fotomu
       E        A
 saiki karo liyane..

     A7       D
 wis kadung FYP
       E           C#m
 aku diputus tanpo mesakne
 F#      Bm
 mirise atiku
           E        A
 mergo pas jeru-jerune..

     A7       D
 wis kadung FYP
        E             C#m
 kudu nangis nyawang HP
 F#      Bm
 mergo fotomu
       E        A
 saiki karo liyane..
 F#        Bm
 mergo fotomu
       E      A
 saiki karo liyane..
Facebook
Twitter

Chord Sasya Arkhisna – FYP (Fix Sayang Pol)