Raiso Balen – RASLOYAL Official Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C D Bm Em Am..Cm D G.. G D/F# Em rembulan ning wengi iki.. C Bm Am sing iso madangi petenge ati.. C D mbalek crito wingi.. Bm Em kowe ninggalke tresno iki.. Am aku ora ngiro D G kowe malah ngeliyo.. G D/F# Em pancen iki salahku dewe.. C Bm Am terlalu berharap karo kowe.. C D Bm E tresno semene gedene.. Am D G saikine.. wes ra ono artine.. C D ora tak baleni.. Bm Em tresnomu ra tulus suci.. Am isone dolanan ati.. Cm D G nggawe tatu.. ning njero ati.. Reff : C D wes tak lilakke Bm Em wes dadi kenangan akhire.. Am nelongso leh ku ngrasakke D G mikir kowe soyo suwe edan dewe.. C D dingapurani Bm Em aku sing ora iso bali.. Am D nek kon terus mlaku G aku ora bakal mampu.. C D pancen salahku Bm Em mbukak ati nggo sliramu.. Am D akeh sing liyane G sing iso nutup atiku.. Musik : C D Bm Em Am..Cm D G.. C D Bm Em Am..Cm D G.. C D ora tak baleni.. Bm Em tresnomu ra tulus suci.. Am isone dolanan ati.. Cm D G nggawe tatu.. ning njero ati.. Reff : C D wes tak lilakke Bm Em wes dadi kenangan akhire.. Am nelongso leh ku ngrasakke D G mikir kowe soyo suwe edan dewe.. C D dingapurani Bm Em aku sing ora iso bali.. Am D nek kon terus mlaku G aku ora bakal mampu.. C D pancen salahku Bm Em mbukak ati nggo sliramu.. Am D akeh sing liyane G sing iso nutup atiku.. Am Cm akeh sing liyane.. D G sing iso nutup atiku..
Facebook
Twitter

Chord Raiso Balen – RASLOYAL Official