Putri Andien – Dadio Pelangi Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : F G C -G/B Am F G C.. C Em aku mung biso ngomong tresno.. F Fm nggo sliramu.. ra ono wong liyo.. C Em aku mung biso ngomong sayang.. F G C roso iki.. ora bakal ilang.. Dm Em tak angen-angen.. sansoyo kangen.. F tak sayang-sayang.. Fm G ning ati anane semakin sayang.. Reff : C dadio pelangi ning mripatku.. Am sing iso ngewarnai lembaran baru.. F G marang sliramu pepujaning atiku.. C G dudu mung bayangan semu.. C dadio pelangi ning uripku.. Am sing iso madangi kahanan atiku.. F gedene roso sayangku G jerone roso tresnoku.. C mung kanggo sliramu.. Musik : F G C -G/B Am F G C.. Dm Em tak angen-angen.. sansoyo kangen.. F tak sayang-sayang.. Fm G ning ati anane semakin sayang.. Reff : C dadio pelangi ning mripatku.. Am sing iso ngewarnai lembaran baru.. F G marang sliramu pepujaning atiku.. C G dudu mung bayangan semu.. C dadio pelangi ning uripku.. Am sing iso madangi kahanan atiku.. F gedene roso sayangku G jerone roso tresnoku.. C G mung kanggo sliramu.. C dadio pelangi ning mripatku.. Am sing iso ngewarnai lembaran baru.. F G marang sliramu pepujaning atiku.. C G dudu mung bayangan semu.. C dadio pelangi ning uripku.. Am sing iso madangi kahanan atiku.. F gedhene roso sayangku G gedhene roso tresnoku.. C mung kanggo sliramu.. - F gedene roso sayangku G jerone roso tresnoku.. C F C mung kanggo sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Putri Andien – Dadio Pelangi