Pudjo Mardjoko – Bedo Prinsip Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo fret 5 Intro : F..G..Em..Am.. Dm..G..F G C..G.. C G Am ora ono sing perlu digetuni.. F G C ora ono sing perlu digondeli.. F G Em Am yen wis takdire ra biso dipeksakke F Em Dm G mergo kuwi sing dadi dalane.. C G Am senajan abot rasane kelangan.. F G C ati kudu biso nompo kahanan.. F G Em Am ilang muspro olehe perjuangan.. F G C -F C saiki amung crito kenangan.. Reff : F G aku saiki mlaku dewe.. Em Am wis ra ono kowe ning kene.. Dm G abote ati sing tak rasakke.. F G C mergo kahanan ra biso diteruske.. F G kowe rono aku sing rene.. Em Am wis bedo dalan tembuse.. Dm G pisah dudu mergo ono liyane.. F G C nanging mergo wis bedo prinsipe.. Musik : F..G..Em..Am.. Dm..G..F G C.. C G Am senajan abot rasane kelangan.. F G C ati kudu biso nompo kahanan.. Dm G Em Am ilang muspro olehe perjuangan.. F G C saiki amung crito kenangan.. Reff : F G aku saiki mlaku dewe.. Em Am wis ra ono kowe ning kene.. Dm G abote ati sing tak rasakke.. F G C mergo kahanan ra biso diteruske.. F G kowe rono aku sing rene.. Em Am wis bedo dalan tembuse.. Dm G pisah dudu mergo ono liyane.. F G C nanging mergo wis bedo prinsipe.. F G C nanging mergo wis bedo prinsipe.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb..C..Am..Dm.. Gm..C..Bb C F..C.. F C Dm ora ono sing perlu digetuni.. Bb C F ora ono sing perlu digondeli.. Bb C Am Dm yen wis takdire ra biso dipeksakke Bb -Am Gm C mergo kuwi sing dadi dalane.. F C Dm senajan abot rasane kelangan.. Bb C F ati kudu biso nompo kahanan.. Bb C Am Dm ilang muspro olehe perjuangan.. Bb C F -Bb F saiki amung crito kenangan.. Reff : Bb C aku saiki mlaku dewe.. Am Dm wis ra ono kowe ning kene.. Gm C abote ati sing tak rasakke.. Bb C F mergo kahanan ra biso diteruske.. Bb C kowe rono aku sing rene.. Am Dm wis bedo dalan tembuse.. Gm C pisah dudu mergo ono liyane.. Bb C F nanging mergo wis bedo prinsipe.. Musik : Bb..C..Am..Dm.. Gm..C..Bb C F.. F C Dm senajan abot rasane kelangan.. Bb C F ati kudu biso nompo kahanan.. Gm C Am Dm ilang muspro olehe perjuangan.. Bb C F saiki amung crito kenangan.. Reff : Bb C aku saiki mlaku dewe.. Am Dm wis ra ono kowe ning kene.. Gm C abote ati sing tak rasakke.. Bb C F mergo kahanan ra biso diteruske.. Bb C kowe rono aku sing rene.. Am Dm wis bedo dalan tembuse.. Gm C pisah dudu mergo ono liyane.. Bb C F nanging mergo wis bedo prinsipe.. Bb C F nanging mergo wis bedo prinsipe..
Facebook
Twitter

Chord Pudjo Mardjoko – Bedo Prinsip