Pakdhe Baz – RASAH NYANGKEM Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
F G urusono urusanmu Em Am rasah ngurusi uripku Bb yen seneng sawangen.. G C yen ra seneng rasah nyangkem.. Intro : C E Am Gm F Fm C.. C dadi menungso Dm mung sak dremo nglakoni.. G kabeh nduwe doso C -Dm kowe rasah melu mbiji.. E susah mbok keploki Am G wayah seneng mbok rasani.. F G C mending kowe anteng malah nyeni.. F G urusono urusanmu Em Am rasah ngurusi uripku Dm yen seneng sawangen G C yen ra seneng rasah nyangkem.. Reff : F G kabeh wes ono sing ngatur Em Am penting kerjo ora nganggur Dm G lurus ojo menggok jalur C Insya Allah urip makmur.. F G urip kuwi mampir ngombe Em Am ojo seneng nyepelekne Dm G kabeh kabeh mbok pamerke F -G C yen mati budalo dewe.. Musik : F G Em Am Bb..G.. C dadi menungso Dm mung sak dremo nglakoni.. G kabeh nduwe doso C kowe rasah melu mbiji.. E susah mbok keploki Am G wayah seneng mbok rasani.. F G C mending kowe anteng malah nyeni.. F G urusono urusanmu Em Am rasah ngurusi uripku Dm yen seneng sawangen G C yen ra seneng rasah nyangkem.. Reff : F G kabeh wes ono sing ngatur Em Am penting kerjo ora nganggur Dm G lurus ojo menggok jalur C Insya Allah urip makmur.. F G urip kuwi mampir ngombe Em Am ojo seneng nyepelekne Dm G kabeh kabeh mbok pamerke F -G C yen mati budalo dewe.. F G kabeh wes ono sing ngatur Em Am penting kerjo ora nganggur Dm G lurus ojo menggok jalur C Insya Allah urip makmur.. F G urip kuwi mampir ngombe Em Am ojo seneng nyepelekne Dm G kabeh kabeh mbok pamerke F -G C yen mati budalo dewe.. Dm G kabeh kabeh mbok pamerke F -G C yen mati budalo dewe..
Facebook
Twitter

Chord Pakdhe Baz – RASAH NYANGKEM