Ora Lilo – Radio Bengkong feat. Nur Habibah Maulidia Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 4 F G Em jujur.. aku raiso lilo.. Am Dm mergo aku sadar.. G C koe kui wong seng tak karepno.. F G aku.. wong sepele.. Em Am mung iso mendem loro.. Dm G mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. C aku iso opo.. Intro : F G Em A Dm G C.. C G/B Am G pertama aku.. nyawang awakmu.. F Fm aku seneng banget karo.. G manise esemmu.. C G/B jero atiku.. Am G pingin nyanding ro awakmu.. F tapi aku raiso.. G C mergo koe wes ono seng liyo.. Int. F G C.. F G Em Am ora maksudku ngeliyo kang mas.. Dm G C C7 aku sadar wes ngelarani slirahmu.. F G Em Am aku ngene mergo kahanan wong tuoku.. Dm G C sepurane kang mas.. wes gawe tatu.. Reff : F G Em jujur.. aku raiso lilo.. Am Dm mergo aku sadar.. G C koe kui wong seng tak karepno.. F G aku.. wong sepele.. Em Am mung iso mendem loro.. Dm G mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. C aku iso opo.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. F G Em Am ora maksudku ngeliyo kang mas.. Dm G C aku sadar wes ngelarani slirahmu.. F G Em Am aku ngene mergo kahanan wong tuoku.. Dm G C sepurane kang mas.. wes gawe tatu.. Reff : F G Em jujur.. aku raiso lilo.. Am Dm mergo aku sadar.. G C koe kui wong seng tak karepno.. F G aku.. wong sepele.. Em Am mung iso mendem loro.. Dm G mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. C aku iso opo.. woouuu.. F G Em jujur.. (jujur..) aku raiso lilo.. Am Dm mergo aku sadar.. G C koe kui wong seng tak karepno.. F G aku.. wong sepele.. Em Am mung iso mendem loro.. Dm G mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. C aku iso opo.. Dm G mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. F G C aku iso opo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- A B G#m jujur.. aku raiso lilo.. C#m F#m mergo aku sadar.. B E koe kui wong seng tak karepno.. A B aku.. wong sepele.. G#m C#m mung iso mendem loro.. F#m B mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. E aku iso opo.. Intro : A B G#m C# F#m B E.. E B/D# C#m B pertama aku.. nyawang awakmu.. A Am aku seneng banget karo.. B manise esemmu.. E B/D# jero atiku.. C#m B pingin nyanding ro awakmu.. A tapi aku raiso.. B E mergo koe wes ono seng liyo.. Int. A B E.. A B G#m C#m ora maksudku ngeliyo kang mas.. F#m B E E7 aku sadar wes ngelarani slirahmu.. A B G#m C#m aku ngene mergo kahanan wong tuoku.. F#m B E sepurane kang mas.. wes gawe tatu.. Reff : A B G#m jujur.. aku raiso lilo.. C#m F#m mergo aku sadar.. B E koe kui wong seng tak karepno.. A B aku.. wong sepele.. G#m C#m mung iso mendem loro.. F#m B mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. E aku iso opo.. Musik : A B G#m C#m F#m B E.. A B G#m C#m F#m B E.. A B G#m C#m F#m B E.. A B G#m C#m ora maksudku ngeliyo kang mas.. F#m B E aku sadar wes ngelarani slirahmu.. A B G#m C#m aku ngene mergo kahanan wong tuoku.. F#m B E sepurane kang mas.. wes gawe tatu.. Reff : A B G#m jujur.. aku raiso lilo.. C#m F#m mergo aku sadar.. B E koe kui wong seng tak karepno.. A B aku.. wong sepele.. G#m C#m mung iso mendem loro.. F#m B mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. E aku iso opo.. woouuu.. A B G#m jujur.. (jujur..) aku raiso lilo.. C#m F#m mergo aku sadar.. B E koe kui wong seng tak karepno.. A B aku.. wong sepele.. G#m C#m mung iso mendem loro.. F#m B mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. E aku iso opo.. F#m B mergo kowe wes nyading karo wong liyo.. A B E aku iso opo..
Facebook
Twitter

Chord Ora Lilo – Radio Bengkong feat. Nur Habibah Maulidia