OMWAWES ft Damara De – Kesel Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : F G Em Am Dm G C.. C -G/B Am lego ati..ku.. F Fm G ninggalke sliramu ninggalke tresnomu.. C -G/B Am ra gelo a..ku.. F G niatku pisahan aku wes ra mampu.. C -G/B Am tenang ojo kesusu.. F Fm G njikuk keputusan kowe sing tak sayang.. C -G/B Am jembarno ngapuramu.. F G ademke kahanan ra bakal pisahan.. F Em aku ra ngerti opo sing tok lakoni.. Dm G C ning mburiku.. perih rasa ning ati.. F Em A hubungan mesti ono pasang surute.. Dm Em ojo salah paham.. F D/F# G aku bakal buktekke karo kowe.. Reff : F G lambe ro lakumu mesti bedo.. Em Am atiku wes kesel nompo loro.. G Dm G sak polah polahmu.. atiku wis tatu.. F G ngapurane aku nyikso kowe.. Em Am ra ono niatan kabeh wis takdire.. G Dm aku cen salah.. nanging aku Fm G C iso berubah demi kowe.. F G Em Am iki wis batese kesel ati neruske.. Dm G C hubungan wis ra koyo sak mestine.. F G ra bakal tak tinggalke.. Em A Dm tresnoko selawase.. G ojo nganti bubrah hubungane.. Musik : F..G..Em..Am G F..G.. F Em aku ra ngerti opo sing tok lakoni hoo.. Dm G C ning mburiku perih rasa ning ati hoo.. F Em A hubungan mesti ono pasang surute.. Dm Em ojo salah paham.. F D/F# G G-F-Em-Dm-G aku bakal buktekke karo kowe.. hoo.. Reff : F G lambe ro lakumu mesti bedo.. Em Am atiku wes kesel nompo loro.. G Dm G sak polah polahmu.. atiku wes tatu.. F G F-F#-G ngapurane aku nyikso kowe.. Em Am ra ono niatan kabeh wis takdire.. G Dm aku cen salah.. nanging aku Fm G C iso berubah demi kowe.. Dm aku iso berubah.. Fm G C kabeh iki.. demi kowe.. Dm nanging aku ra iso.. F G Dm G C aku wegah karo kowe.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D E C#m F#m Bm E A.. A -E/G# F#m lego ati..ku.. D Dm E ninggalke sliramu ninggalke tresnomu.. A -E/G# F#m ra gelo a..ku.. D E niatku pisahan aku wes ra mampu.. A -E/G# F#m tenang ojo kesusu.. D Dm E njikuk keputusan kowe sing tak sayang.. A -E/G# F#m jembarno ngapuramu.. D E ademke kahanan ra bakal pisahan.. D C#m aku ra ngerti opo sing tok lakoni.. Bm E A ning mburiku.. perih rasa ning ati.. D C#m F# hubungan mesti ono pasang surute.. Bm C#m ojo salah paham.. D B/D# E aku bakal buktekke karo kowe.. Reff : D E lambe ro lakumu mesti bedo.. C#m F#m atiku wes kesel nompo loro.. E Bm E sak polah polahmu.. atiku wis tatu.. D E ngapurane aku nyikso kowe.. C#m F#m ra ono niatan kabeh wis takdire.. E Bm aku cen salah.. nanging aku Dm E A iso berubah demi kowe.. D E C#m F#m iki wis batese kesel ati neruske.. Bm E A hubungan wis ra koyo sak mestine.. D E ra bakal tak tinggalke.. C#m F# Bm tresnoko selawase.. E ojo nganti bubrah hubungane.. Musik : D..E..C#m..F#m E D..E.. D C#m aku ra ngerti opo sing tok lakoni hoo.. Bm E A ning mburiku perih rasa ning ati hoo.. D C#m F# hubungan mesti ono pasang surute.. Bm C#m ojo salah paham.. D B/D# E E-D-C#m-Bm-E aku bakal buktekke karo kowe.. hoo.. Reff : D E lambe ro lakumu mesti bedo.. C#m F#m atiku wes kesel nompo loro.. E Bm E sak polah polahmu.. atiku wes tatu.. D E D-D#-E ngapurane aku nyikso kowe.. C#m F#m ra ono niatan kabeh wis takdire.. E Bm aku cen salah.. nanging aku Dm E A iso berubah demi kowe.. Bm aku iso berubah.. Dm E A kabeh iki.. demi kowe.. Bm nanging aku ra iso.. D E Bm E A aku wegah karo kowe..
Facebook
Twitter

Chord OMWAWES ft Damara De – Kesel