Nella Kharisma – Aku Iki Sopo Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Chord Naik 2 fret

Intro : Am..G..F..C E
        Am..G..F..C E

Am       G
 aku iki sopo
            F
dudu sopo sopo..
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..

Am                  G
 nyawang awakmu dilarani
                  F
neng ngarep moto iki..
               C          E
perih ati ra tego.. ngingeti..

Dm          Am    Em        Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                C         E
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F           C       E
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Am            Em
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Dm       E          E
 awakmu.. isih sayang dek'e..

Musik : F..C..Dm..G..
        F..C..Dm..E..

Am       G
 aku iki sopo
            F
dudu sopo sopo..
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..

Am                  G
 nyawang awakmu dilarani
                  F
neng ngarep moto iki..
               C          E
perih ati ra tego.. ngingeti..

Dm          Am    Em        Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                C         E
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F           C       E
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Am            Em
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Dm       E          E
 awakmu.. isih sayang dek'e..

      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F           C       E
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Am            Em
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Dm       E          E
 awakmu.. isih sayang dek'e..

Outro : F..C..Dm..E..E..Am..

===ORIGINAL CHORD))

Nella Kharisma - Aku Iki Sopo

Intro : Gm..F..D#..Bb D
        Gm..F..D#..Bb D

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo sopo..
                Bb     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki..
               Bb         D
perih ati ra tego.. ngingeti..

Cm          Gm    Dm        Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                Bb        D
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          D#          Bb      D
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Gm            Dm
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Cm       D          D
 awakmu.. isih sayang dek'e..

Musik : D#..Bb..Cm..F..
        D#..Bb..Cm..D..

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo sopo..
                Bb     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki..
               Bb         D
perih ati ra tego.. ngingeti..

Cm          Gm    Dm        Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                Bb        D
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          D#          Bb      D
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Gm            Dm
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Cm       D          D
 awakmu.. isih sayang dek'e..

      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          D#          Bb      D
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Gm            Dm
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Cm       D          D
 awakmu.. isih sayang dek'e..

Outro : D#..Bb..Cm..D..D..Gm..

Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma – Aku Iki Sopo