NDX AKA – Prapatan Malioboro Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 5 Intro : F G C Am F G C.. F Loro rasane batin iki G Yen eling marang janjimu C Janji ora bakal lungo Am Ninggalke tresnaku.. F Nanging saikine.. G Sliramu wes mulyo C Urip seneng ro wong liyo.. F Saben wayah tansah kelingan G Esem gemuyumu.. C Sing ra bakal iso ilang Am Seko atiku.. F Wis cukup awakku wae G Sing ngerasakke lorone C Loro ati mbok tinggalke.. Reff : F G Loro ati iki C Am Yen eling wong sing tak tresnani F G C Saiki uwis lungo ninggal roso tresno.. F G Ning prapatan malioboro C Am Sing dadi seksine tresno F G C Tresnaku lan tresnamu, dadi siji.. Musik : F G C Am F G C.. F Loro rasane batin iki G Yen eling marang janjimu C Janji ora bakal lungo Am Ninggalke tresnaku.. F Nanging saikine.. G Sliramu wes mulyo C Urip seneng ro wong liyo.. F Saben wayah tansah kelingan G Esem gemuyumu.. C Sing ra bakal iso ilang Am Seko atiku.. F Wis cukup awakku wae G Sing ngerasakke lorone C Loro ati mbok tinggalke.. Reff : F G Loro ati iki C Am Yen eling wong sing tak tresnani F G C Saiki uwis lungo ninggal roso tresno.. F G Ning prapatan malioboro C Am Sing dadi seksine tresno F G C Tresnaku lan tresnamu, dadi siji.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb C F Dm Bb C F.. Bb Loro rasane batin iki C Yen eling marang janjimu F Janji ora bakal lungo Dm Ninggalke tresnaku.. Bb Nanging saikine.. C Sliramu wes mulyo F Urip seneng ro wong liyo.. Bb Saben wayah tansah kelingan C Esem gemuyumu.. F Sing ra bakal iso ilang Dm Seko atiku.. Bb Wis cukup awakku wae C Sing ngerasakke lorone F Loro ati mbok tinggalke.. Reff : Bb C Loro ati iki F Dm Yen eling wong sing tak tresnani Bb C F Saiki uwis lungo ninggal roso tresno.. Bb C Ning prapatan malioboro F Dm Sing dadi seksine tresno Bb C F Tresnaku lan tresnamu, dadi siji.. Musik : Bb C F Dm Bb C F.. Bb Loro rasane batin iki C Yen eling marang janjimu F Janji ora bakal lungo Dm Ninggalke tresnaku.. Bb Nanging saikine.. C Sliramu wes mulyo F Urip seneng ro wong liyo.. Bb Saben wayah tansah kelingan C Esem gemuyumu.. F Sing ra bakal iso ilang Dm Seko atiku.. Bb Wis cukup awakku wae C Sing ngerasakke lorone F Loro ati mbok tinggalke.. Reff : Bb C Loro ati iki F Dm Yen eling wong sing tak tresnani Bb C F Saiki uwis lungo ninggal roso tresno.. Bb C Ning prapatan malioboro F Dm Sing dadi seksine tresno Bb C F Tresnaku lan tresnamu, dadi siji..
Facebook
Twitter

Chord NDX AKA – Prapatan Malioboro