Ndarboy Genk – Cidro Asmoro Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 2 Intro : C..Dm..Dm E Am.. D..F..G.. C G ora nyongko kowe tego Am G wes tak nei ati nggrogoh rempelo F C jarene tresno njalani asmoro Dm G Dm G ujung-ujunge cidro asmoro.. C G suwe tenan aku berjuang Am G akeh kenangan akeh godaan F C jarene sayang tak kiro pacaran Dm G C jebul nyatane mung selingkuhan.. F G aku ikhlas yen kudu pisah Em G -F Am wes kadung tatu.. jeru jeru jeru D tresno sing tak tandur.. Fm G C ora tukul tukul.. atine mung ajur.. Reff : C -G/B Am Em opo ra ngelingi.. kok ora ngerteni.. F G C yen tibo tangimu aku sing ngancani.. C -G/B Am Em saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. F G C -G/B senajan ati loro aku macak rapopo.. Musik : Am G F C Dm..G.. F.. Em.. Dm.. huuu.. huuu.. huuuh.. G.. uuwoo.. C G suwe tenan aku berjuang.. Am G akeh kenangan akeh godaan F C jarene sayang tak kiro pacaran Dm G C jebul nyatane mung selingkuhan.. F G aku ikhlas yen kudu pisah Em Am wes kadung tatu jeru jeru jeru D tresno sing tak tandur.. Fm G C ora tukul tukul.. atine mung ajur.. Reff : C -G/B Am Em opo ra ngelingi.. kok ora ngerteni.. F G C yen tibo tangimu aku sing ngancani.. C -G/B Am Em saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. F G C senajan ati loro aku macak rapopo.. C -G/B Am Em opo ra ngelingi.. kok ora ngerteni.. F G C yen tibo tangimu aku sing ngancani.. C -G/B Am Em saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. F G C senajan ati loro aku macak rapopo.. Am Em saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. F G C senajan ati loro aku macak rapopo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D..Em..Em F# Bm.. E..G..A.. D A/C# ora nyongko kowe tego Bm A wes tak nei ati nggrogoh rempelo G D/F# jarene tresno njalani asmoro Em A Em A ujung-ujunge cidro asmoro.. D A/C# suwe tenan aku berjuang Bm A akeh kenangan akeh godaan G D/F# jarene sayang tak kiro pacaran Em A D jebul nyatane mung selingkuhan.. G A aku ikhlas yen kudu pisah F#m A -G Bm wes kadung tatu.. jeru jeru jeru E tresno sing tak tandur.. Gm A D ora tukul tukul.. atine mung ajur.. Reff : D -A/C# Bm F#m opo ra ngelingi.. kok ora ngerteni.. G A D yen tibo tangimu aku sing ngancani.. D -A/C# Bm F#m saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. G A D -A/C# senajan ati loro aku macak rapopo.. Musik : Bm A G D Em..A.. G.. F#m.. Em.. huuu.. huuu.. huuuh.. A.. uuwoo.. D A suwe tenan aku berjuang.. Bm A akeh kenangan akeh godaan G D jarene sayang tak kiro pacaran Em A D jebul nyatane mung selingkuhan.. G A aku ikhlas yen kudu pisah F#m Bm wes kadung tatu jeru jeru jeru E tresno sing tak tandur.. Gm A D ora tukul tukul.. atine mung ajur.. Reff : D -A/C# Bm F#m opo ra ngelingi.. kok ora ngerteni.. G A D yen tibo tangimu aku sing ngancani.. D -A/C# Bm F#m saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. G A D senajan ati loro aku macak rapopo.. D -A/C# Bm F#m opo ra ngelingi.. kok ora ngerteni.. G A D yen tibo tangimu aku sing ngancani.. D -A/C# Bm F#m saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. G A D senajan ati loro aku macak rapopo.. Bm F#m saiki wes bedo.. wes tinggal cerito.. G A D senajan ati loro aku macak rapopo..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk – Cidro Asmoro