Manglay Music – Muspro Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C..Dm..Em..Am.. Dm G C..G-G-G.. C tetesan udan ning njobo.. Bm E nanging seng nelesi pipi iki Am banyu moto.. Dm layangmu tak tompo.. G seng marai gelo.. C opo kowe ra ngelingi.. Bm E biyen loro tak obati.. Am genten saiki.. Dm aku mbok larani.. G terpatri ning njero ati.. Em Am langit uwes mendung.. Em Am loro ati gak iso tak bendung.. F cerito wes rampung G C gak iso di sambung.. Reff : C7 -C F G ora tak songko-songko.. roso sio-sio.. -F Em -E Am pungkase atimu.. dinggo wong liyo.. Dm G kowe seng tak sayang.. saiki wes ilang.. C muspro leh berjuang.. C7 -C F G jane kowe seng ngerti.. roso ati iki.. -F Em -E Am aku wegah pisah.. nanging aku pasrah.. Dm G masio eluhku.. mbanjiri lamongan.. C C7 -C kowe tetep dadi kenangan.. Musik : F..G..-F Em..-E Am.. Dm..G..C..C-Dm-C-Bm-C-G Em Am langit uwes mendung.. Em Am loro ati gak iso tak bendung.. F cerito wes rampung G C gak iso di sambung.. Reff : C7 -C F G ora tak songko-songko.. roso sio-sio.. -F Em -E Am pungkase atimu.. dinggo wong liyo.. Dm G kowe seng tak sayang.. saiki wes ilang.. C muspro leh berjuang.. C7 -C F G jane kowe seng ngerti.. roso ati iki.. -F Em -E Am aku wegah pisah.. nanging aku pasrah.. Dm G masio eluhku.. mbanjiri lamongan.. C A kowe tetep dadi kenangan.. Dm G masio eluhku.. mbanjiri lamongan.. C kowe tetep dadi kenangan..
Facebook
Twitter

Chord Manglay Music – Muspro