Makjenggirat – Oleh Ganti Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm E Am..
        F G Em Am
        Dm..G..

    C           F
esemmu.. nggawe bungah atiku..
G                   C
 nambani ati sing tau jeru..
F   G  Em         Am         Dm
 tekamu.. ngilangi kabeh roso loroku..
F               G
 loro sing ra kiro-kiro..

C                    F
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
G                           C
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
F     G     Em     Am        F
 bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
  Dm             G     C
sesandingan ning pelaminan..

Em                      A
 kelingan loro sing tak rasakke..
Dm    G            C
 isih mbekas tekan seprene..
F            C
 saiki Gusti paring dalane..
        Dm
nemokke aku ro kowe..
  F                  G  G-G F-F-G
akhire aku oleh gantine...

Reff:
        F      G      Em
 tulung ojo mbaleni loro..
          Am       Dm
 sing tau tak rasakke mbiyen
   E           A
 mugo iki sing tenanan..
         F       G       Em       Am
 wis tak percayakke.. sakjroning ati..
     Dm            G             C
 ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

Musik : F..G..C Bm Am A
        Dm..F..G..
              (tarik sis! semongko)

C                    F
 saben wayah wengi kelingan parasmu.. 
                 (makjenggirat jos!)
G                           C
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
F     G     Em     Am        F
 bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
  Dm             G     C
sesandingan ning pelaminan..

Em                      A
 kelingan loro sing tak rasakke..
Dm    G            C
 isih mbekas tekan seprene..
F            C
 saiki Gusti paring dalane..
        Dm
nemokke aku ro kowe..
  F                  G
akhire aku oleh gantine...

Reff:
        F      G      Em
 tulung ojo mbaleni loro..
          Am       Dm
 sing tau tak rasakke mbiyen
   E           A
 mugo iki sing tenanan..
         F       G       Em       Am
 wis tak percayakke.. sakjroning ati..
     Dm            G             C
 ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

        F      G      Em
 tulung ojo mbaleni loro..
          Am       Dm
 sing tau tak rasakke mbiyen
   E           A
 mugo iki sing tenanan..
         F       G       Em       Am
 wis tak percayakke.. sakjroning ati..
     Dm            G           C
 ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em
        Am B Em..
        C D Bm Em
        Am..D..

    G           C
esemmu.. nggawe bungah atiku..
D                   G
 nambani ati sing tau jeru..
C   D   Bm         Em         Am
 tekamu.. ngilangi kabeh roso loroku..
C               D
 loro sing ra kiro-kiro..

G                    C
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
D                           G
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
C     D     Bm     Em        C
 bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
  Am             D     G
sesandingan ning pelaminan..

Bm                      E
 kelingan loro sing tak rasakke..
Am    D            G
 isih mbekas tekan seprene..
C            G
 saiki Gusti paring dalane..
        Am
nemokke aku ro kowe..
  C                  D  D-D C-C-D
akhire aku oleh gantine...

Reff:
        C      D      Bm
 tulung ojo mbaleni loro..
          Em       Am
 sing tau tak rasakke mbiyen
   B           E
 mugo iki sing tenanan..
         C       D       Bm       Em
 wis tak percayakke.. sakjroning ati..
     Am            D             G
 ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

Musik : C..D..G F#m Em E
        Am..C..D..
              (tarik sis! semongko)

G                    C
 saben wayah wengi kelingan parasmu.. 
                 (makjenggirat jos!)
D                           G
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
C     D     Bm     Em        C
 bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
  Am             D     G
sesandingan ning pelaminan..

Bm                      E
 kelingan loro sing tak rasakke..
Am    D            G
 isih mbekas tekan seprene..
C            G
 saiki Gusti paring dalane..
        Am
nemokke aku ro kowe..
  C                  D
akhire aku oleh gantine...

Reff:
        C      D      Bm
 tulung ojo mbaleni loro..
          Em       Am
 sing tau tak rasakke mbiyen
   B           E
 mugo iki sing tenanan..
         C       D       Bm       Em
 wis tak percayakke.. sakjroning ati..
     Am            D             G
 ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

        C      D      Bm
 tulung ojo mbaleni loro..
          Em       Am
 sing tau tak rasakke mbiyen
   B           E
 mugo iki sing tenanan..
         C       D       Bm       Em
 wis tak percayakke.. sakjroning ati..
     Am            D           G
 ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..
Facebook
Twitter

Chord Makjenggirat – Oleh Ganti