JAKON – REDSOX DPR Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
REDSOX DPR - JAKON (Jaga Kondisi) [www.chordtela.com] Intro : C D Em.. C D.. Am mesti kok kongene.. D G yen ati nduwe kekarepan.. Em Am mesti ono wae.. D G sing jenenge alangan.. Am D tau.. nduwe roso.. G -D/F# Em nanging jebul dek'e penompone bedo.. Am aku mung dianggap konco.. D G jebul perhatianku sio-sio.. Reff : C jogo kondisimu.. D Bm Em ojo nganti loro ko aku Am mergo mencintai D G G7 wong sing jelas ra cinta aku.. C ojo ngarep luweh D Bm Em nek WA-mu centang warna putih Am kowe udu prioritas D mending ra usah digagas G D wis jelas kandas.. G nyaman mburi jebakan D opo meneh perhatian Em bendino terus-terusan Bm nganti koyo wong pacaran C mesakke kowe mung dadi D G -D pelampiasane dek'e.. G koyo doro mabur nyumur D sing di tabrak montor mabur Em harapanku uwis duwur Bm C tapi kenyataane malah ajur D G -G#m gawe atiku hancur lebur.. Am D tau.. nduwe roso.. G -D/F# Em nanging jebul dek'e penompone bedo.. Am aku mung dianggap konco.. D G -D jebul perhatianku sio-sio.. Reff : -G C jogo kondisimu.. D Bm Em ojo nganti loro ko aku Am mergo mencintai D G G7 wong sing jelas ra cinta aku.. C ojo ngarep luweh D Bm Em nek WA-mu centang warna putih Am kowe udu prioritas D mending ra usah digagas G wis jelas kandas.. C jogo kondisimu.. D Bm Em ojo nganti loro ko aku Am mergo mencintai D G G7 wong sing jelas ra cinta aku.. C ojo ngarep luweh D Bm Em nek WA-mu centang warna putih Am -C kowe udu prioritas D mending ra usah digagas G Em wis jelas kandas.. ho o uwo oo.. D G hu u.. uuuu.. hoooo oo..
Facebook
Twitter

Chord JAKON – REDSOX DPR