Intan Chacha – Podang Kuning Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C..Dm..G..Em..
        C..C..Am G C..

     C                      Dm
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    G                         Em
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           C
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    Am         G
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     C                         Dm
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        G                              Em
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     C
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      Am           G           C
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. Dm G C

Reff :
       C                      Dm   
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          G                  Dm
 podang kuning agawe pikirku koming..
       G                        Em
 seret ireng tak sawang katon manise..
       Am          G          C
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    C                    Dm
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         G                    Em
yen si podang handudut hati kepranan..
    C
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         Am       G             C
tak sranani sun pikat pulute bendo..

Musik : C..Dm..G..Em..
        C..C..Am G C..

     C                      Dm
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    G                         Em
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           C
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    Am         G
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     C                         Dm
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        G                              Em
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     C
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      Am           G           C
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. Dm G C

Reff :
       C                      Dm   
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          G                  Dm
 podang kuning agawe pikirku koming..
       G                        Em
 seret ireng tak sawang katon manise..
       Am          G          C
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    C                    Dm
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         G                    Em
yen si podang handudut hati kepranan..
    C
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         Am       G             C
tak sranani sun pikat pulute bendo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#..G#m..C#..A#m..
        F#..F#..D#m C# F#..

     F#                     G#m
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    C#                        A#m
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           F#
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    D#m        C#
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     F#                        G#m
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        C#                             A#m
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     F#
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      D#m          C#          F#
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. G#m C# F#

Reff :
       F#                     G#m  
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          C#                 G#m
 podang kuning agawe pikirku koming..
       C#                       A#m
 seret ireng tak sawang katon manise..
       D#m         C#         F#
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    F#                   G#m
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         C#                   A#m
yen si podang handudut hati kepranan..
    F#
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         D#m      C#            F#
tak sranani sun pikat pulute bendo..

Musik : F#..G#m..C#..A#m..
        F#..F#..D#m C# F#..

     F#                     G#m
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    C#                        A#m
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           F#
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    D#m        C#
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     F#                        G#m
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        C#                             A#m
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     F#
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      D#m          C#          F#
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. G#m C# F#

Reff :
       F#                     G#m  
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          C#                 G#m
 podang kuning agawe pikirku koming..
       C#                       A#m
 seret ireng tak sawang katon manise..
       D#m         C#         F#
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    F#                   G#m
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         C#                   A#m
yen si podang handudut hati kepranan..
    F#
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         D#m      C#            F#
tak sranani sun pikat pulute bendo..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha – Podang Kuning