Evan Loss – Nande Karo Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 4 C F ayune.. kembang deso ning tanah karo.. Dm G C lencir kuning lambe tipis esem manis.. Dm ora iso lali parasmu.. Em Am saben wengi ngetok ning ngimpiku.. Dm G C loro ati.. yen ngasi ra iso nduweni.. Reff : F C aku tresno.. karo nande karo.. Dm ora ono wong liane G C kena ngenca sisada.. F Em Am aku tresno.. karo nande karo.. Dm ula lupakenndu aku G C ojo lali mama gintingku.. Musik : F..C..Dm G C.. Dm ora iso lali parasmu.. Em Am saben wengi ngetok ning ngimpiku.. Dm G C loro ati.. yen ngasi ra iso nduweni.. Reff : F C aku tresno.. karo nande karo.. Dm ora ono wong liane G C kena ngenca sisada.. F Em Am aku tresno.. karo nande karo.. Dm ula lupakenndu aku G C ojo lali mama gintingku.. Dm ula lupakenndu aku G C ojo lali mama gintingku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- E A ayune.. kembang deso ning tanah karo.. F#m B E lencir kuning lambe tipis esem manis.. F#m ora iso lali parasmu.. G#m C#m saben wengi ngetok ning ngimpiku.. F#m B E loro ati.. yen ngasi ra iso nduweni.. Reff : A E aku tresno.. karo nande karo.. F#m ora ono wong liane B E kena ngenca sisada.. A G#m C#m aku tresno.. karo nande karo.. F#m ula lupakenndu aku B E ojo lali mama gintingku.. Musik : A..E..F#m B E.. F#m ora iso lali parasmu.. G#m C#m saben wengi ngetok ning ngimpiku.. F#m B E loro ati.. yen ngasi ra iso nduweni.. Reff : A E aku tresno.. karo nande karo.. F#m ora ono wong liane B E kena ngenca sisada.. A G#m C#m aku tresno.. karo nande karo.. F#m ula lupakenndu aku B E ojo lali mama gintingku.. F#m ula lupakenndu aku B E ojo lali mama gintingku..
Facebook
Twitter

Chord Evan Loss – Nande Karo