Eka Uget Uget – Imbangono Katresnanku Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C..F..Em..F G C.. Em saben ndino mung ngalamun F C jroning sepi, sepi samun.. F G amung tansah kadulu.. wewayanganmu G7 C duh kang mas wong bagus.. Em linali tan biso lali.. F C soyo angrerujit ati.. F G lelewane wong bagus.. tansah kumantil G7 C ing panduming netro.. Reff : F opo tego.. siro kang mas.. Em cidro ing janji.. F misahke katresnan jati.. C lamun mangkono piye katresnanmu.. F (piye katresnanmu..) Em mongko ni mas katresnanku.. F C bebasane tan biso tinuku.. F cunduk lan prasetyamu.. G C tak korbanake jiwo lan ragaku.. Musik : Em..F..C.. F..G Em C.. Em linali tan biso lali.. F C soyo angrerujit ati.. F lelewane wong bagus.. F G lelewane wong bagus.. tansah kumantil G7 C ing panduming netro.. Reff : F opo tego.. siro kang mas.. Em cidro ing janji.. F misahke katresnan jati.. C lamun mangkono piye katresnanmu.. F (piye katresnanmu..) Em mongko ni mas katresnanku.. F C bebasane tan biso tinuku.. F cunduk lan prasetyamu.. G C tak korbanake jiwo lan ragaku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb..D#..Dm..D# F Bb.. Dm saben ndino mung ngalamun D# Bb jroning sepi, sepi samun.. D# F amung tansah kadulu.. wewayanganmu F7 Bb duh kang mas wong bagus.. Dm linali tan biso lali.. D# Bb soyo angrerujit ati.. D# F lelewane wong bagus.. tansah kumantil F7 Bb ing panduming netro.. Reff : D# opo tego.. siro kang mas.. Dm cidro ing janji.. D# misahke katresnan jati.. Bb lamun mangkono piye katresnanmu.. D# (piye katresnanmu..) Dm mongko ni mas katresnanku.. D# Bb bebasane tan biso tinuku.. D# cunduk lan prasetyamu.. F Bb tak korbanake jiwo lan ragaku.. Musik : Dm..D#..Bb.. D#..F Dm Bb.. Dm linali tan biso lali.. D# Bb soyo angrerujit ati.. D# lelewane wong bagus.. D# F lelewane wong bagus.. tansah kumantil F7 Bb ing panduming netro.. Reff : D# opo tego.. siro kang mas.. Dm cidro ing janji.. D# misahke katresnan jati.. Bb lamun mangkono piye katresnanmu.. D# (piye katresnanmu..) Dm mongko ni mas katresnanku.. D# Bb bebasane tan biso tinuku.. D# cunduk lan prasetyamu.. F Bb tak korbanake jiwo lan ragaku..
Facebook
Twitter

Chord Eka Uget Uget – Imbangono Katresnanku