Dudu Aku – YEHA PROJECT Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Dudu Aku - YEHA PROJECT ✓ Chord

Intro : F G Em -E Am -G
        Dm G Fm..

C       Em           F
yo.. pancen kudu tak tompo..
  Dm          G            C
kowe ninggal aku nggo wong liyo..
    F             G
wis tok timbang tenan..
    E             Am
wis tok pikirke tenan..
    Dm           D       G
opo wis yakin de'e luwih tresno..

C      Em           F
yen.. aku kudu sing lungo..
   Dm          G          C
mlaku ngarep jejek tak ikhlasno..
     F          G
ning nek kowe gelo.. 
     E             Am
ning nek kowe nggresulo.. 
    Dm        D           G
ojo ngarepke aku noleh mburi..

Reff :
            F     G
 aku uwis tau.. madangi dalanmu..
       Em  E    Am       G
 wis tau..  ngancani uripku..
       Dm      G
 wis tau.. ngleremke atimu..
           Gm          C
 sing lagi loro lorone..

           F#m      F
 opo de'e iso.. pas peteng dalanmu..
      Em  E    Am          G
 opo iso.. pas tibo langkahmu..
      Dm       G
 opo iso.. pas loro atimu..
          Fm  C
 nek dudu aku..

Musik : F G Em -E Am -G
        Dm G Fm C

Reff :
            F     G
 aku uwis tau.. madangi dalanmu..
       Em  E    Am       G
 wis tau..  ngancani uripku..
       Dm      G
 wis tau.. ngleremke atimu..
           Gm          C
 sing lagi loro lorone..

  C -Em-F  F#m      F
 opo de'e iso.. pas peteng dalanmu..
      Em  E    Am          G
 opo iso.. pas tibo langkahmu..
      Dm       G
 opo iso.. pas loro atimu..
          Fm C  Dm G
 nek dudu a..ku..
          Fm C
 nek dudu a..ku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m -C# F#m -E
        Bm E Dm..

A       C#m          D
yo.. pancen kudu tak tompo..
  Bm          E            A
kowe ninggal aku nggo wong liyo..
    D             E
wis tok timbang tenan..
    C#            F#m
wis tok pikirke tenan..
    Bm           B       E
opo wis yakin de'e luwih tresno..

A      C#m          D
yen.. aku kudu sing lungo..
   Bm          E          A
mlaku ngarep jejek tak ikhlasno..
     D          E
ning nek kowe gelo.. 
     C#            F#m
ning nek kowe nggresulo.. 
    Bm        B           E
ojo ngarepke aku noleh mburi..

Reff :
            D     E
 aku uwis tau.. madangi dalanmu..
       C#m C#   F#m      E
 wis tau..  ngancani uripku..
       Bm      E
 wis tau.. ngleremke atimu..
           Em          A
 sing lagi loro lorone..

           D#m      D
 opo de'e iso.. pas peteng dalanmu..
      C#m C#   F#m         E
 opo iso.. pas tibo langkahmu..
      Bm       E
 opo iso.. pas loro atimu..
          Dm  A
 nek dudu aku..

Musik : D E C#m -C# F#m -E
        Bm E Dm A

Reff :
            D     E
 aku uwis tau.. madangi dalanmu..
       C#m C#   F#m      E
 wis tau..  ngancani uripku..
       Bm      E
 wis tau.. ngleremke atimu..
           Em          A
 sing lagi loro lorone..

  A  -C#m-D D#m     D
 opo de'e iso.. pas peteng dalanmu..
      C#m C#   F#m         E
 opo iso.. pas tibo langkahmu..
      Bm       E
 opo iso.. pas loro atimu..
          Dm A  Bm E
 nek dudu a..ku..
          Dm A
 nek dudu a..ku..
Facebook
Twitter

Chord Dudu Aku – YEHA PROJECT