Denny Caknan – Kalih Welasku Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Catatan : - Original chord dari Em lihat di bawah. - Jika susah abaikan variasinya, yang kita tandai dengan tulisan (Tab.) Intro : Am..Am -G Am G F G Am G F G -E Am Em anane mung tresno.. F -G C kalih welasku.. Am Em anane mung iki.. F G sing tak nduweni.. Tab. G6 C-G/B Am Em doyo doyo ngganduli F -G C doyo doyo nangisi.. Am Em kesandung-sandung aku.. F G maksakne atimu.. E gapuk meh tumbang.. Am G tak gawe-gawe dewe.. Dm G raiso ngukur kurang kesadaranku.. Tab. G : G-F-Dm C-G/B-C-G Reff : F G kekarepanku.. yen pancen dadi siji.. C G/B Am G iso ngrumat.. lan mba..turi.. F Em tekan mbe..sok nganti pethuk pati.. F G C urung kewujud we kesusu mutusi.. Am Em aku sembrono ning ra sepiro-- F -G C malah dadi perkoro Am Em nanging rapopo ketulo-tulo.. F G Am dadi tulisan kanggo cerito tuo.. Musik : F Em F -G C F Em F G -E Am..G..D..F..G.. Am Em anane mung tresno.. F G C kalih welasku.. Am Em anane mung iki.. F G sing tak nduweni.. hauwoh Am Em doyo doyo ngganduli F G C doyo doyo nangisi.. Am Em kesandung-sandung aku.. F G maksakne atimu.. E gapuk meh tumbang.. Am G-F-Em tak gawe-gawe dewe.. Dm-Dm G raiso ngukur kurang kesadaranku.. Reff : F G kekarepanku.. yen pancen dadi siji.. C G/B Am G iso ngrumat.. lan mba..turi.. F Em tekan mbe..sok nganti pethuk pati.. F G C urung kewujud we kesusu mutusi.. Am Em aku sembrono ning ra sepiro.. F -G C malah dadi perkoro Am Em nanging rapopo ketulo-tulo.. F G C dadi tulisan kanggo cerito tuo.. Am Em anane mung tresno.. F -G Am kalih welasku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Em..Em -D Em D C D Em D C D -B Em Bm anane mung tresno.. C -D G kalih welasku.. Em Bm anane mung iki.. C D sing tak nduweni.. Tan. D6 G-D/F# Em Bm doyo doyo ngganduli C -D G doyo doyo nangisi.. Em Bm kesandung-sandung aku.. C D maksakne atimu.. B gapuk meh tumbang.. Em D tak gawe-gawe dewe.. Am D raiso ngukur kurang kesadaranku.. Tab. D : D-C-Am G-D/F#-G-D Reff : C D kekarepanku.. yen pancen dadi siji.. G D/F# Em D iso ngrumat.. lan mba..turi.. C Bm tekan mbe..sok nganti pethuk pati.. C D G urung kewujud we kesusu mutusi.. Em Bm aku sembrono ning ra sepiro-- C -D G malah dadi perkoro Em Bm nanging rapopo ketulo-tulo.. C D Em dadi tulisan kanggo cerito tuo.. Musik : C Bm C -D G C Bm C D -B Em..D..A..C..D.. Em Bm anane mung tresno.. C -D G kalih welasku.. Em Bm anane mung iki.. C D sing tak nduweni.. hauwoh Em Bm doyo doyo ngganduli C -D G doyo doyo nangisi.. Em Bm kesandung-sandung aku.. C D maksakne atimu.. B gapuk meh tumbang.. Em D-C-Bm tak gawe-gawe dewe.. Am-Am D raiso ngukur kurang kesadaranku.. Reff : C D kekarepanku.. yen pancen dadi siji.. G D/F# Em D iso ngrumat.. lan mba..turi.. C Bm tekan mbe..sok nganti pethuk pati.. C D G urung kewujud we kesusu mutusi.. Em Bm aku sembrono ning ra sepiro.. C -D G malah dadi perkoro Em Bm nanging rapopo ketulo-tulo.. C D G dadi tulisan kanggo cerito tuo.. Em Bm anane mung tresno.. C -D Em kalih welasku..
Facebook
Twitter

Chord Denny Caknan – Kalih Welasku