Denny Caknan – Crito Mustahil (Mung) Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : Dm C G.. Dm C G.. C aku wis tau.. C F ngrasakne jerune kedanan.. F Dm ngrasakne bundase kelaran.. G C ngrasakne nangisi ning ra ketaran.. G ouwooo.. C aku ngiyani.. C F omongmu seng kesel njalani.. F -Em Dm misal memang keputusanmu.. G C tak lilak-lilakne kelangan awakmu.. Dm Em mung pengen ngandani.. Fm C sadar aku du seleramu saiki.. Dm Em mung pengen negesi.. F Bb G ati-ati yen kangen kabari.. Reff : C F ra maksane.. niat gandengmu ro aku.. Dm G crito iki.. crito mustahil nggo aku C F karep ati.. mastekne kabeh senengmu.. Dm G ning sandingmu.. ra bakal ngilang.. F G kembang ngimpi saben wengi Em Am ra nyongko luput tak nduweni F Fm C G mugo lungoku nglegakne atimu.. Musik : C..F..Dm..G G# Am..Bb..G.. Dm Em mung pengen ngandani.. Fm C sadar aku du seleramu saiki.. Dm Em mung pengen negesi.. F Bb G ati-ati yen kangen kabari.. Reff : C F ra maksane.. niat gandengmu ro aku.. Dm G crito iki.. crito mustahil nggo aku C F karep ati.. mastekne kabeh senengmu.. Dm G ning sandingmu.. ra bakal ngilang.. F G kembang ngimpi saben wengi Em Am ra nyongko luput tak nduweni F Fm C mugo lungoku nglegakne atimu.. F Fm C mugo lungoku nglegakne atimu..
Facebook
Twitter

Chord Denny Caknan – Crito Mustahil (Mung)