Denis Farasya – Balio Ning Aku Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 2 Intro : C F opo ono salah lan luputku.. G C nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Am Dm G ngapuranen aku yen ono kurangku.. C balio ning aku.. Intro : F G Em Am Dm G C C F tulong.. nyuwon kerja samane.. G C ojo ngene carane manut karepmu dewe.. Am Dm perasaanku ora mok pikirke.. G C tegane kowe milih tresno liyane.. Reff : F opo ono salah lan luputku.. G C nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Am Dm G ngapuranen aku yen ono kurangku.. C balio ning aku.. F sayang rungokno suworo atiku.. G C aku ra iso adoh seko sliramu.. Am Dm jujur ning njero dodoku.. G C iseh tresno karo sliramu.. Musik : F..Dm..G.. Am G F..G.. C F tulong.. nyuwon kerja samane.. G C ojo ngene carane manut karepmu dewe.. Am Dm perasaanku ora mok pikirke.. G C tegane kowe milih tresno liyane.. Reff : F opo ono salah lan luputku.. G C nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Am Dm G ngapuranen aku yen ono kurangku.. C balio ning aku.. F sayang rungokno suworo atiku.. G C aku ra iso adoh seko sliramu.. Am Dm jujur ning njero dodoku.. G C iseh tresno karo sliramu.. F opo ono salah lan luputku.. G C nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Am Dm G ngapuranen aku yen ono kurangku.. C balio ning aku.. F sayang rungokno suworo atiku.. G C aku ra iso adoh seko sliramu.. Am Dm jujur ning njero dodoku.. G C iseh tresno karo sliramu. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D G opo ono salah lan luputku.. A D nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Bm Em A ngapuranen aku yen ono kurangku.. D balio ning aku.. Intro : G A F#m Bm Em A D D G tulong.. nyuwon kerja samane.. A D ojo ngene carane manut karepmu dewe.. Bm Em perasaanku ora mok pikirke.. A D tegane kowe milih tresno liyane.. Reff : G opo ono salah lan luputku.. A D nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Bm Em A ngapuranen aku yen ono kurangku.. D balio ning aku.. G sayang rungokno suworo atiku.. A D aku ra iso adoh seko sliramu.. Bm Em jujur ning njero dodoku.. A D iseh tresno karo sliramu.. Musik : G..Em..A.. Bm A G..A.. D G tulong.. nyuwon kerja samane.. A D ojo ngene carane manut karepmu dewe.. Bm Em perasaanku ora mok pikirke.. A D tegane kowe milih tresno liyane.. Reff : G opo ono salah lan luputku.. A D nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Bm Em A ngapuranen aku yen ono kurangku.. D balio ning aku.. G sayang rungokno suworo atiku.. A D aku ra iso adoh seko sliramu.. Bm Em jujur ning njero dodoku.. A D iseh tresno karo sliramu.. G opo ono salah lan luputku.. A D nganti kowe lungo nggolek penggantiku.. Bm Em A ngapuranen aku yen ono kurangku.. D balio ning aku.. G sayang rungokno suworo atiku.. A D aku ra iso adoh seko sliramu.. Bm Em jujur ning njero dodoku.. A D iseh tresno karo sliramu.
Facebook
Twitter

Chord Denis Farasya – Balio Ning Aku