Dadio Pelangi – Kim Mendayu Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo ♪ fret 1 Intro : C..Am..F..Fm G C C Em aku mung biso ngomong tresno.. F Fm nggo sliramu.. ra ono wong liyo.. C Em aku mung biso ngomong sayang.. F Fm G C roso iki.. ora.. bakal ilang.. Dm Em tak angen-angen.. sansoyo kangen.. F tak sayang-sayang.. Fm G C G ning ati anane semakin sayang.. Reff : C dadio pelangi ning mripatku.. -G/B Am sing iso ngewarnai lembaran baru.. -G F G marang sliramu pepujaning atiku.. C G dudu mung bayangan semu.. C dadio pelangi ning uripku.. -G/B Am sing iso madangi kahanan atiku.. -G F gedene roso sayangku G jerone roso tresnoku.. C G mung kanggo sliramu.. Dm Em tak angen-angen.. sansoyo kangen.. F tak sayang-sayang.. Fm G C G ning ati anane semakin sayang.. Musik : C..-G/B Am.. F G C G Reff : C dadio pelangi ning mripatku.. -G/B Am sing iso ngewarnai lembaran baru.. -G F G marang sliramu pepujaning atiku.. C G dudu mung bayangan semu.. C dadio pelangi ning uripku.. -G/B Am sing iso madangi kahanan atiku.. -G F gedene roso sayangku G jerone roso tresnoku.. C mung kanggo sliramu.. - F gedene roso sayangku G jerone roso tresnoku C mung kanggo sliramu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C#..A#m..F#..F#m G# C# C# Fm aku mung biso ngomong tresno.. F# F#m nggo sliramu.. ra ono wong liyo.. C# Fm aku mung biso ngomong sayang.. F# F#m G# C# roso iki.. ora.. bakal ilang.. D#m Fm tak angen-angen.. sansoyo kangen.. F# tak sayang-sayang.. F#m G# C# G# ning ati anane semakin sayang.. Reff : C# dadio pelangi ning mripatku.. -G#/C A#m sing iso ngewarnai lembaran baru.. -G# F# G# marang sliramu pepujaning atiku.. C# G# dudu mung bayangan semu.. C# dadio pelangi ning uripku.. -G#/C A#m sing iso madangi kahanan atiku.. -G# F# gedene roso sayangku G# jerone roso tresnoku.. C# G# mung kanggo sliramu.. D#m Fm tak angen-angen.. sansoyo kangen.. F# tak sayang-sayang.. F#m G# C# G# ning ati anane semakin sayang.. Musik : C#..-G#/C A#m.. F# G# C# G# Reff : C# dadio pelangi ning mripatku.. -G#/C A#m sing iso ngewarnai lembaran baru.. -G# F# G# marang sliramu pepujaning atiku.. C# G# dudu mung bayangan semu.. C# dadio pelangi ning uripku.. -G#/C A#m sing iso madangi kahanan atiku.. -G# F# gedene roso sayangku G# jerone roso tresnoku.. C# mung kanggo sliramu.. - F# gedene roso sayangku G# jerone roso tresnoku C# mung kanggo sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Dadio Pelangi – Kim Mendayu