menu

Zazkia Zita - Ngarepno Bareng Chord Gitar dan Lirik

Zazkia Zita Zazkia Zita 86 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 2

Intro : C Am F Fm G..

       C                  G
mbiyen kae aku wes pernah tresno koe..
Am                 Em
ngarepno saiki iso bareng ngalami..
       F            G           G7
nganti ora mikiri koe karo sopo..

       C             G
senadjane atiku iseh tresno tenan..
Am                           Em
nanging tak simpen adoh neng jerone dodo.. 
     F
uwis isin tak pekso..
       G
karo sedulur lan tonggo
               C       G
yo wis ben tak lalekno..

Reff :
     C           -G/B  Am
 nganti saiki aku iseh tansah kelingan..
-G      F                    G
 esemmu sing manis.. nganti ora iso turu..
  C               -G/B  Am
 aku wis tak cubo atiku kanggo wong liyo..
-G         F
 nanging ambyar ceritane..
          G
 sing akhire nglarani..

          F                G
 nganti bubrah ati iki.. sedih..
         F                  G
 nganti awan mbengi aku.. nangiiis..

Musik : C -G/B Am G
                      oo..
        F               G
        woo.. oooho.. oooo..
        Am Em F..
        Am Em F G..
                 ha aaa ha aaa..

         C            G
pengen rasane aku ketemu sliramu..
        Am              
nanging nyawang koe wae aku
Em                      F
wis ora mampu.. opo neh kowe saiki..
   G                            C     G
mbareng pasanganmu nambah remuk atiku..

Reff :
     C                 Am
 nganti saiki aku iseh tansah kelingan..
        F                    G
 esemmu sing manis.. nganti ora iso turu..
  C                     Am
 aku wis tak cubo atiku kanggo wong liyo..
           F
 nanging ambyar ceritane..
          G           A-Bm
 sing akhire nglarani..

(Overtune)
-C#m-A  D
 yo wis ben senadjan aku
-A/C# Bm
 ora bareng sliramu
-A     G
 aku cubo ikhlas sabar..
        A
 mugo dadi wong sing tegar
        D
 mugo jodohku ndang ketemu
-A/C#      Bm
 lan Gusti maringi restu
-A      G
 dadi semangat uripku
         A
 ono kanggo konco turu..
          G                A
 nganti bubrah ati iki.. sedih..
         G                  A
 nganti awan mbengi aku.. nangiiis..

        D
 yo wis ben senadjan aku
-A/C# Bm
 ora bareng sliramu
-A     G
 aku cubo ikhlas sabar..
        A
 mugo dadi wong sing tegar..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm G Gm A..

       D                  A
mbiyen kae aku wes pernah tresno koe..
Bm                 F#m
ngarepno saiki iso bareng ngalami..
       G            A           A7
nganti ora mikiri koe karo sopo..

       D             A
senadjane atiku iseh tresno tenan..
Bm                           F#m
nanging tak simpen adoh neng jerone dodo.. 
     G
uwis isin tak pekso..
       A
karo sedulur lan tonggo
               D       A
yo wis ben tak lalekno..

Reff :
     D           -A/C# Bm
 nganti saiki aku iseh tansah kelingan..
-A      G                    A
 esemmu sing manis.. nganti ora iso turu..
  D               -A/C# Bm
 aku wis tak cubo atiku kanggo wong liyo..
-A         G
 nanging ambyar ceritane..
          A
 sing akhire nglarani..

          G                A
 nganti bubrah ati iki.. sedih..
         G                  A
 nganti awan mbengi aku.. nangiiis..

Musik : D -A/C# Bm -A
                      oo..
        G               A
        woo.. oooho.. oooo..
        Bm F#m G..
        Bm F#m G A..
                 ha aaa ha aaa..

         D            A
pengen rasane aku ketemu sliramu..
        Bm              
nanging nyawang koe wae aku
F#m                     G
wis ora mampu.. opo neh kowe saiki..
   A                            D     A
mbareng pasanganmu nambah remuk atiku..

Reff :
     D                 Bm
 nganti saiki aku iseh tansah kelingan..
        G                    A
 esemmu sing manis.. nganti ora iso turu..
  D                     Bm
 aku wis tak cubo atiku kanggo wong liyo..
           G
 nanging ambyar ceritane..
          A           B-C#m
 sing akhire nglarani..

(Overtune)
-D#m-B  E
 yo wis ben senadjan aku
-B/D# C#m
 ora bareng sliramu
-B     A
 aku cubo ikhlas sabar..
        B
 mugo dadi wong sing tegar
        E
 mugo jodohku ndang ketemu
-B/D#      C#m
 lan Gusti maringi restu
-B      A
 dadi semangat uripku
         B
 ono kanggo konco turu..
          A                B
 nganti bubrah ati iki.. sedih..
         A                  B
 nganti awan mbengi aku.. nangiiis..

        E
 yo wis ben senadjan aku
-B/D# C#m
 ora bareng sliramu
-B     A
 aku cubo ikhlas sabar..
        B
 mugo dadi wong sing tegar..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Zazkia Zita

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×