menu

Zarief Anteng - Guyon Weton Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 1 views
Transpose Font
Intro : F..G..Em..A.. Dm..G..C Fm C.. C F pinginku.. ngikhlasne kowe.. Dm G C nanging ati pingin tetep peduli.. Am Em kelingan guyonmu sing marai nyaman.. Dm G lek ora diterusne eman-eman.. C F singkate crito lek arane tresno.. Dm G C kependem roso angelku nglalekno.. Am Em tak kiro kowe iso nambani.. F G jebule bedo caramu ngelarani.. F G udane ning njobo.. Em Am telese netes ning pipi.. Dm E aku wis rekoso.. Am A kalah ro pahing lan legi.. F G padakno ucapmu.. Em Am karo mantepe atimu.. Dm G C ojo nggugoni kiwo tengenmu.. Reff : F G opo.. gunane.. C Em Am kowe tak kenalne wong tuaku.. Dm G nek akhire.. mung koyo ngene.. C C7 mbubarne kabeh perjuanganku.. F G percoyo.. ra percoyo.. C Em Am kabeh wis dadi lakon uripku.. Dm G di nyamane.. lewat guyon.. C nerimo pisah kerono weton.. Musik : F..G..C Bm Am A Dm..G..C.. F G udane ning njobo.. Em Am telese netes ning pipi.. Dm E aku wis rekoso.. Am A kalah ro pahing lan legi.. F G padakno ucapmu.. Em Am karo mantepe atimu.. Dm G C ojo nggugoni kiwo tengenmu.. Reff : F G opo.. gunane.. C Em Am kowe tak kenalne wong tuaku.. Dm G nek akhire.. mung koyo ngene.. C C7 mbubarne kabeh perjuanganku.. F G percoyo.. ra percoyo.. C Em Am kabeh wis dadi lakon uripku.. Dm G di nyamane.. lewat guyon.. C nerimo pisah kerono weton.. Dm G di nyamane.. lewat guyon.. F G C nerimo.. pisah kerono weton.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C#..D#..Cm..F.. A#m..D#..G# C#m G#.. G# C# pinginku.. ngikhlasne kowe.. A#m D# G# nanging ati pingin tetep peduli.. Fm Cm kelingan guyonmu sing marai nyaman.. A#m D# lek ora diterusne eman-eman.. G# C# singkate crito lek arane tresno.. A#m D# G# kependem roso angelku nglalekno.. Fm Cm tak kiro kowe iso nambani.. C# D# jebule bedo caramu ngelarani.. C# D# udane ning njobo.. Cm Fm telese netes ning pipi.. A#m C aku wis rekoso.. Fm F kalah ro pahing lan legi.. C# D# padakno ucapmu.. Cm Fm karo mantepe atimu.. A#m D# G# ojo nggugoni kiwo tengenmu.. Reff : C# D# opo.. gunane.. G# Cm Fm kowe tak kenalne wong tuaku.. A#m D# nek akhire.. mung koyo ngene.. G# G#7 mbubarne kabeh perjuanganku.. C# D# percoyo.. ra percoyo.. G# Cm Fm kabeh wis dadi lakon uripku.. A#m D# di nyamane.. lewat guyon.. G# nerimo pisah kerono weton.. Musik : C#..D#..G# Gm Fm F A#m..D#..G#.. C# D# udane ning njobo.. Cm Fm telese netes ning pipi.. A#m C aku wis rekoso.. Fm F kalah ro pahing lan legi.. C# D# padakno ucapmu.. Cm Fm karo mantepe atimu.. A#m D# G# ojo nggugoni kiwo tengenmu.. Reff : C# D# opo.. gunane.. G# Cm Fm kowe tak kenalne wong tuaku.. A#m D# nek akhire.. mung koyo ngene.. G# G#7 mbubarne kabeh perjuanganku.. C# D# percoyo.. ra percoyo.. G# Cm Fm kabeh wis dadi lakon uripku.. A#m D# di nyamane.. lewat guyon.. G# nerimo pisah kerono weton.. A#m D# di nyamane.. lewat guyon.. C# D# G# nerimo.. pisah kerono weton..

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×