Open Nav

Yudhaputra feat. Cintaallysona - Mbekas Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 4

Intro : F -Em Dm G..

 C F   -Em
opo kurang suwe nggonku ngenteni..
   Dm G   -F
sliramu sing jarene bakal bali..
  Em Am
rino wengi anggonku ndongakne..
A Dm G
ra ngiro yen akhire mbok tinggalne..

 C F    -Em
abot tenan lelakone uripku..
 Dm G
opo pancen iki wis dalanku..
  Em Am
pamit leren nenangno pikiran..
A Dm G C
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff :
                   F
 kowe ra ngrumangsani..
      G                -F Em
 sing mbok ucapke kabeh ngapusi..
    Am A Dm
 janji janji ra arep mbok blenjani..
     G C
 nggawe loro ati sing gemati..

            F
 aku kudu lilo..
     G               -F Em
 senajan awakmu milih wong liyo..
  Am A Dm
 aku sadar diri aku sopo..
              G
 tak kuat kuatno..
                C
 aku pasrah aku nrimo..

       F G
 yen bubar yo bubar..
     Em Am
 aku tak nyubo sabar..
      Dm G C
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        F G
 yen ngalah wis ngalah..
     Em Am
 aku pancen salah..
     Dm G C
 semoga lelahmu menjadi Lillah..

Musik : Am..G..Dm-Em F G C..

 C F    -Em
abot tenan lelakone uripku..
 Dm G
opo pancen iki wis dalanku..
  Em Am
pamit leren nenangno pikiran..
A Dm G C
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff : (cewek)
              F
 sepurane kangmas..
   G Em
 matursuwun ro kabeh perjuanganmu..
  Am A Dm
 aku sadar diri aku wis nglarani..
  G C
 aku pamit lungo pengen mulyo..

(cowok)
            F
 aku kudu lilo..
     G Em
 senajan awakmu milih wong liyo..
  Am A Dm
 aku sadar diri aku sopo..
              G
 tak kuat kuatno..
                C
 aku pasrah aku nrimo..

      F G
 yen bubar yo bubar..
     Em Am
 aku tak nyubo sabar..
      Dm G C
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        F G
 yen ngalah wis ngalah..
     Em Am
 aku pancen salah..
     Dm G C
 semoga lelahmu menjadi Lillah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A -G#m F#m B..

 E A   -G#m
opo kurang suwe nggonku ngenteni..
   F#m B   -A
sliramu sing jarene bakal bali..
  G#m C#m
rino wengi anggonku ndongakne..
C# F#m B
ra ngiro yen akhire mbok tinggalne..

 E A    -G#m
abot tenan lelakone uripku..
 F#m B
opo pancen iki wis dalanku..
  G#m C#m
pamit leren nenangno pikiran..
C# F#m B E
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff :
                   A
 kowe ra ngrumangsani..
      B                -A G#m
 sing mbok ucapke kabeh ngapusi..
    C#m C# F#m
 janji janji ra arep mbok blenjani..
     B E
 nggawe loro ati sing gemati..

            A
 aku kudu lilo..
     B               -A G#m
 senajan awakmu milih wong liyo..
  C#m C# F#m
 aku sadar diri aku sopo..
              B
 tak kuat kuatno..
                E
 aku pasrah aku nrimo..

       A B
 yen bubar yo bubar..
     G#m C#m
 aku tak nyubo sabar..
      F#m B E
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        A B
 yen ngalah wis ngalah..
     G#m C#m
 aku pancen salah..
     F#m B E
 semoga lelahmu menjadi Lillah..

Musik : C#m..B..F#m -G#m A B E..

 E A    -G#m
abot tenan lelakone uripku..
 F#m B
opo pancen iki wis dalanku..
  G#m C#m
pamit leren nenangno pikiran..
C# F#m B E
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff : (cewek)
              A
 sepurane kangmas..
   B G#m
 matursuwun ro kabeh perjuanganmu..
  C#m C# F#m
 aku sadar diri aku wis nglarani..
  B E
 aku pamit lungo pengen mulyo..

(cowok)
            A
 aku kudu lilo..
     B G#m
 senajan awakmu milih wong liyo..
  C#m C# F#m
 aku sadar diri aku sopo..
              B
 tak kuat kuatno..
                E
 aku pasrah aku nrimo..

      A B
 yen bubar yo bubar..
     G#m C#m
 aku tak nyubo sabar..
      F#m B E
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        A B
 yen ngalah wis ngalah..
     G#m C#m
 aku pancen salah..
     F#m B E
 semoga lelahmu menjadi Lillah..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cintaallysona mudah, kunci gitar Cintaallysona, chord lagu Yudhaputra feat. Cintaallysona - Mbekas Dasar , chord dasar Yudhaputra feat. Cintaallysona - Mbekas Dasar , chordtela Yudhaputra feat. Cintaallysona - Mbekas Dasar , lirik lagu Yudhaputra feat. Cintaallysona - Mbekas Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cintaallysona di youtube: https://youtube.com/watch?v=jVQF6is-kxg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cintaallysona

Chord Lagu Lainnya

×