menu

Yudhaputra feat. Cintaallysona - Mbekas Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
Transpose Font
Capo fret 4

Intro : F -Em Dm G..

 C                          F   -Em
opo kurang suwe nggonku ngenteni..
   Dm                     G   -F
sliramu sing jarene bakal bali..
  Em                       Am
rino wengi anggonku ndongakne..
A     Dm                        G
ra ngiro yen akhire mbok tinggalne..

 C                   F    -Em
abot tenan lelakone uripku..
 Dm                     G
opo pancen iki wis dalanku..
  Em                     Am
pamit leren nenangno pikiran..
A    Dm      G            C
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff :
                   F
 kowe ra ngrumangsani..
      G                -F  Em
 sing mbok ucapke kabeh ngapusi..
    Am          A             Dm
 janji janji ra arep mbok blenjani..
     G                    C
 nggawe loro ati sing gemati..

            F
 aku kudu lilo..
     G               -F    Em
 senajan awakmu milih wong liyo..
  Am         A        Dm
 aku sadar diri aku sopo..
              G
 tak kuat kuatno..
                C
 aku pasrah aku nrimo..

       F        G
 yen bubar yo bubar..
     Em        Am
 aku tak nyubo sabar..
      Dm         G       C
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        F          G
 yen ngalah wis ngalah..
     Em       Am
 aku pancen salah..
     Dm      G          C
 semoga lelahmu menjadi Lillah..

Musik : Am..G..Dm-Em F G C..

 C                   F    -Em
abot tenan lelakone uripku..
 Dm                     G
opo pancen iki wis dalanku..
  Em                     Am
pamit leren nenangno pikiran..
A    Dm      G            C
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff : (cewek)
              F
 sepurane kangmas..
   G                      Em
 matursuwun ro kabeh perjuanganmu..
  Am         A          Dm
 aku sadar diri aku wis nglarani..
  G                     C
 aku pamit lungo pengen mulyo..

(cowok)
            F
 aku kudu lilo..
     G                     Em
 senajan awakmu milih wong liyo..
  Am         A        Dm
 aku sadar diri aku sopo..
              G
 tak kuat kuatno..
                C
 aku pasrah aku nrimo..

      F        G
 yen bubar yo bubar..
     Em        Am
 aku tak nyubo sabar..
      Dm     G           C
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        F          G
 yen ngalah wis ngalah..
     Em       Am
 aku pancen salah..
     Dm      G          C
 semoga lelahmu menjadi Lillah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A -G#m F#m B..

 E                          A   -G#m
opo kurang suwe nggonku ngenteni..
   F#m                    B   -A
sliramu sing jarene bakal bali..
  G#m                      C#m
rino wengi anggonku ndongakne..
C#    F#m                       B
ra ngiro yen akhire mbok tinggalne..

 E                   A    -G#m
abot tenan lelakone uripku..
 F#m                    B
opo pancen iki wis dalanku..
  G#m                    C#m
pamit leren nenangno pikiran..
C#   F#m     B            E
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff :
                   A
 kowe ra ngrumangsani..
      B                -A  G#m
 sing mbok ucapke kabeh ngapusi..
    C#m         C#            F#m
 janji janji ra arep mbok blenjani..
     B                    E
 nggawe loro ati sing gemati..

            A
 aku kudu lilo..
     B               -A    G#m
 senajan awakmu milih wong liyo..
  C#m        C#       F#m
 aku sadar diri aku sopo..
              B
 tak kuat kuatno..
                E
 aku pasrah aku nrimo..

       A        B
 yen bubar yo bubar..
     G#m       C#m
 aku tak nyubo sabar..
      F#m        B       E
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        A          B
 yen ngalah wis ngalah..
     G#m      C#m
 aku pancen salah..
     F#m     B          E
 semoga lelahmu menjadi Lillah..

Musik : C#m..B..F#m -G#m A B E..

 E                   A    -G#m
abot tenan lelakone uripku..
 F#m                    B
opo pancen iki wis dalanku..
  G#m                    C#m
pamit leren nenangno pikiran..
C#   F#m     B            E
tapi kenyataane menggok dalan..

Reff : (cewek)
              A
 sepurane kangmas..
   B                      G#m
 matursuwun ro kabeh perjuanganmu..
  C#m        C#         F#m
 aku sadar diri aku wis nglarani..
  B                     E
 aku pamit lungo pengen mulyo..

(cowok)
            A
 aku kudu lilo..
     B                     G#m
 senajan awakmu milih wong liyo..
  C#m        C#       F#m
 aku sadar diri aku sopo..
              B
 tak kuat kuatno..
                E
 aku pasrah aku nrimo..

      A        B
 yen bubar yo bubar..
     G#m       C#m
 aku tak nyubo sabar..
      F#m    B           E
 kudu nerimo yen sliramu lungo..

(cewek)
        A          B
 yen ngalah wis ngalah..
     G#m      C#m
 aku pancen salah..
     F#m     B          E
 semoga lelahmu menjadi Lillah..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cintaallysona

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×