Open Nav

Yudanosel - Dudu Siji Sijine Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
        

Intro : F G Em Am Dm..G.. C G Am Em tresno.. iki.. koe sing ngawali.. F C koe dewe sing ngucap Dm G janji tresno nyawiji.. F G Em Am aku percoyo.. tresnamu tak tompo.. Dm G aku ngiro koe bakal slalu.. ono.. C G Am Em saben dinane.. aku ning sandingmu.. F C Dm G aku sing ngusap.. eluh ning pipimu.. F G Em Am mung.. aku.. sing paling gemati.. Dm G ngerteni.. susah lan seneng C C7 kabeh dilakoni.. F G Em Am aku ra ngiro.. koe ngeliyo.. Dm bali ning uwong sing G biyen nglarani atimu.. Reff : F G Em Am tak pikir.. aku.. siji sijine.. Dm G C sing ono ning atimu.. F G Em Am jebule.. aku.. salah sijine.. Dm G C tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. Musik : F G Em Am Dm..G.. F G Em Am Dm..G.. C G Am Em saben dinane.. aku ning sandingmu.. F C Dm G aku sing ngusap.. eluh ning pipimu.. F G Em Am mung.. aku.. sing paling gemati.. Dm G ngerteni.. susah lan seneng C kabeh dilakoni.. F G Em Am aku ra ngiro.. koe ngeliyo.. Dm bali ning uwong sing G biyen nglarani atimu.. Reff : F G Em Am tak pikir.. aku.. siji sijine.. Dm G C sing ono ning atimu.. F G Em Am jebule.. aku.. salah sijine.. Dm G C tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. F G Em Am tak pikir.. aku.. siji sijine.. Dm G C sing ono ning atimu.. F G Em Am jebule.. aku.. salah sijine.. Dm G C tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. Dm G C tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D E C#m F#m Bm..E.. A E F#m C#m tresno.. iki.. koe sing ngawali.. D A koe dewe sing ngucap Bm E janji tresno nyawiji.. D E C#m F#m aku percoyo.. tresnamu tak tompo.. Bm E aku ngiro koe bakal slalu.. ono.. A E F#m C#m saben dinane.. aku ning sandingmu.. D A Bm E aku sing ngusap.. eluh ning pipimu.. D E C#m F#m mung.. aku.. sing paling gemati.. Bm E ngerteni.. susah lan seneng A A7 kabeh dilakoni.. D E C#m F#m aku ra ngiro.. koe ngeliyo.. Bm bali ning uwong sing E biyen nglarani atimu.. Reff : D E C#m F#m tak pikir.. aku.. siji sijine.. Bm E A sing ono ning atimu.. D E C#m F#m jebule.. aku.. salah sijine.. Bm E A tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. Musik : D E C#m F#m Bm..E.. D E C#m F#m Bm..E.. A E F#m C#m saben dinane.. aku ning sandingmu.. D A Bm E aku sing ngusap.. eluh ning pipimu.. D E C#m F#m mung.. aku.. sing paling gemati.. Bm E ngerteni.. susah lan seneng A kabeh dilakoni.. D E C#m F#m aku ra ngiro.. koe ngeliyo.. Bm bali ning uwong sing E biyen nglarani atimu.. Reff : D E C#m F#m tak pikir.. aku.. siji sijine.. Bm E A sing ono ning atimu.. D E C#m F#m jebule.. aku.. salah sijine.. Bm E A tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. D E C#m F#m tak pikir.. aku.. siji sijine.. Bm E A sing ono ning atimu.. D E C#m F#m jebule.. aku.. salah sijine.. Bm E A tresnamu sing biyen durung tok lalekne.. Bm E A tresnamu sing biyen durung tok lalekne..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yudanosel mudah, kunci gitar Yudanosel, chord lagu Yudanosel - Dudu Siji Sijine Dasar , chord dasar Yudanosel - Dudu Siji Sijine Dasar , chordtela Yudanosel - Dudu Siji Sijine Dasar , lirik lagu Yudanosel - Dudu Siji Sijine Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yudanosel di youtube: https://youtube.com/watch?v=76dK9JK77hA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yudanosel

Chord Lagu Lainnya

×