Open Nav

Yowis Ben - Urip Mulyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : G..C..Am..D..
        G..C..Am..D..

G C
 oleh penguripan sing tentrem..
                  G
ayem ning njero dodo..
                        C
kanggo mangan kabeh wis marem..
     C D G
(ora kudu rekoso..)

                   C
kuwi namung mbayangno..
    D G
ora ono sing nyoto..
                   C
rino wengi aku wis kerjo..
        D         (C)
nanging durung keroso..

Int. C D B Em
C D G..

Reff :
 C D
  golek urip ning dunyo..
 G Em
  gaweane sengsoro..
           Am
 nanging kudu podo..
 D G G-Am-Bm-D
  nyambut gawe sing roso..

 C D
  pasrah karo Sing Kuoso..
        G F Em
 rausah nyusahno wong liyo..
        Am D
 mugo-mugo iso urip..
        (G)
 sing mulyo..

Musik : G..C..Am..D..

G C
 dadi wong sing uripe mulyo..
                     G
pinginane wong sak dunyo..
                      C
ojo nganggo coro sing olo..
        C D G
nyolong hak'e wong liyo..

                C
ora nganggo suloyo..
      D G
ileng karo Sing Kuoso..
                    C
mugo oleh urip sing mulyo..
        D C 
tentrem ning jero jiwo..

Int. C D B Em
C D G..

Reff :
 C D
  golek urip ning dunyo..
 G Em
  gaweane sengsoro..
           Am
 nanging kudu podo..
 D G G-Am-Bm-D
  nyambut gawe sing roso..

 C D
  pasrah karo Sing Kuoso..
        G F Em
 rausah nyusahno wong liyo..
        Am D
 mugo-mugo iso urip..
         C
 sing mulyo..

 C D
  golek urip ning dunyo..
 G Em
  gaweane sengsoro..
           Am
 nanging kudu podo..
 D G G-Am-Bm-D
  nyambut gawe sing roso..

 C D
  pasrah karo Sing Kuoso..
        G F Em
 rausah nyusahno wong liyo..
        Am D
 mugo-mugo iso urip..
        (C)
 sing mulyo..

Outro : C D B Em
C D G..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..D..Bm..E..
        A..D..Bm..E..

A D
 oleh penguripan sing tentrem..
                  A
ayem ning njero dodo..
                        D
kanggo mangan kabeh wis marem..
     D   -E A
(ora kudu rekoso..)

                   D
kuwi namung mbayangno..
    E A
ora ono sing nyoto..
                   D
rino wengi aku wis kerjo..
        E         (D)
nanging durung keroso..

Int. D E C#/F F#m
D E A..

Reff :
 D E
  golek urip ning dunyo..
 A F#m
  gaweane sengsoro..
           Bm
 nanging kudu podo..
 E A A-Bm-C#m-E
  nyambut gawe sing roso..

 D E
  pasrah karo Sing Kuoso..
        A       -G F#m
 rausah nyusahno wong liyo..
        Bm E
 mugo-mugo iso urip..
        (A)
 sing mulyo..

Musik : A..D..Bm..E..

A D
 dadi wong sing uripe mulyo..
                     A
pinginane wong sak dunyo..
                      D
ojo nganggo coro sing olo..
        D    -E A
nyolong hak'e wong liyo..

                D
ora nganggo suloyo..
      E A
ileng karo Sing Kuoso..
                    D
mugo oleh urip sing mulyo..
        E          (D)
tentrem ning jero jiwo..

Int. D E C#/F F#m
D E A..

Reff :
 D E
  golek urip ning dunyo..
 A F#m
  gaweane sengsoro..
           Bm
 nanging kudu podo..
 E A A-Bm-C#m-E
  nyambut gawe sing roso..

 D E
  pasrah karo Sing Kuoso..
        A       -G F#m
 rausah nyusahno wong liyo..
        Bm E
 mugo-mugo iso urip..
         D
 sing mulyo..

 D E
  golek urip ning dunyo..
 A F#m
  gaweane sengsoro..
           Bm
 nanging kudu podo..
 E A A-Bm-C#m-E
  nyambut gawe sing roso..

 D E
  pasrah karo Sing Kuoso..
        A       -G F#m
 rausah nyusahno wong liyo..
        Bm E
 mugo-mugo iso urip..
        (D)
 sing mulyo..

Outro : D E C#/F F#m
D E A..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yowis Ben mudah, kunci gitar Yowis Ben, chord lagu Yowis Ben - Urip Mulyo Dasar , chord dasar Yowis Ben - Urip Mulyo Dasar , chordtela Yowis Ben - Urip Mulyo Dasar , lirik lagu Yowis Ben - Urip Mulyo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yowis Ben di youtube: https://youtube.com/watch?v=lyQJOwsyKBg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yowis Ben

Chord Lagu Lainnya

×