menu

Yowis Ben - Urip Mulyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 2

Intro : G..C..Am..D..
        G..C..Am..D..

G                     C
 oleh penguripan sing tentrem..
                  G
ayem ning njero dodo..
                        C
kanggo mangan kabeh wis marem..
     C    D   G
(ora kudu rekoso..)

                   C
kuwi namung mbayangno..
    D           G
ora ono sing nyoto..
                   C
rino wengi aku wis kerjo..
        D         (C)
nanging durung keroso..

Int. C D B Em
     C D G..

Reff :
 C           D
  golek urip ning dunyo..
 G        Em
  gaweane sengsoro..
           Am
 nanging kudu podo..
 D             G        G-Am-Bm-D
  nyambut gawe sing roso..

 C            D
  pasrah karo Sing Kuoso..
        G        F      Em
 rausah nyusahno wong liyo..
        Am      D
 mugo-mugo iso urip..
        (G)
 sing mulyo..

Musik : G..C..Am..D..

G                     C
 dadi wong sing uripe mulyo..
                     G
pinginane wong sak dunyo..
                      C
ojo nganggo coro sing olo..
        C     D      G
nyolong hak'e wong liyo..

                C
ora nganggo suloyo..
      D            G
ileng karo Sing Kuoso..
                    C
mugo oleh urip sing mulyo..
        D           C 
tentrem ning jero jiwo..

Int. C D B Em
     C D G..

Reff :
 C           D
  golek urip ning dunyo..
 G        Em
  gaweane sengsoro..
           Am
 nanging kudu podo..
 D             G        G-Am-Bm-D
  nyambut gawe sing roso..

 C            D
  pasrah karo Sing Kuoso..
        G        F      Em
 rausah nyusahno wong liyo..
        Am      D
 mugo-mugo iso urip..
         C
 sing mulyo..

 C           D
  golek urip ning dunyo..
 G        Em
  gaweane sengsoro..
           Am
 nanging kudu podo..
 D             G        G-Am-Bm-D
  nyambut gawe sing roso..

 C            D
  pasrah karo Sing Kuoso..
        G        F      Em
 rausah nyusahno wong liyo..
        Am      D
 mugo-mugo iso urip..
        (C)
 sing mulyo..

Outro : C D B Em
        C D G..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..D..Bm..E..
        A..D..Bm..E..

A                     D
 oleh penguripan sing tentrem..
                  A
ayem ning njero dodo..
                        D
kanggo mangan kabeh wis marem..
     D   -E   A
(ora kudu rekoso..)

                   D
kuwi namung mbayangno..
    E           A
ora ono sing nyoto..
                   D
rino wengi aku wis kerjo..
        E         (D)
nanging durung keroso..

Int. D E C#/F F#m
     D E A..

Reff :
 D           E
  golek urip ning dunyo..
 A        F#m
  gaweane sengsoro..
           Bm
 nanging kudu podo..
 E             A        A-Bm-C#m-E
  nyambut gawe sing roso..

 D            E
  pasrah karo Sing Kuoso..
        A       -G      F#m
 rausah nyusahno wong liyo..
        Bm      E
 mugo-mugo iso urip..
        (A)
 sing mulyo..

Musik : A..D..Bm..E..

A                     D
 dadi wong sing uripe mulyo..
                     A
pinginane wong sak dunyo..
                      D
ojo nganggo coro sing olo..
        D    -E      A
nyolong hak'e wong liyo..

                D
ora nganggo suloyo..
      E            A
ileng karo Sing Kuoso..
                    D
mugo oleh urip sing mulyo..
        E          (D)
tentrem ning jero jiwo..

Int. D E C#/F F#m
     D E A..

Reff :
 D           E
  golek urip ning dunyo..
 A        F#m
  gaweane sengsoro..
           Bm
 nanging kudu podo..
 E             A        A-Bm-C#m-E
  nyambut gawe sing roso..

 D            E
  pasrah karo Sing Kuoso..
        A       -G      F#m
 rausah nyusahno wong liyo..
        Bm      E
 mugo-mugo iso urip..
         D
 sing mulyo..

 D           E
  golek urip ning dunyo..
 A        F#m
  gaweane sengsoro..
           Bm
 nanging kudu podo..
 E             A        A-Bm-C#m-E
  nyambut gawe sing roso..

 D            E
  pasrah karo Sing Kuoso..
        A       -G      F#m
 rausah nyusahno wong liyo..
        Bm      E
 mugo-mugo iso urip..
        (D)
 sing mulyo..

Outro : D E C#/F F#m
        D E A..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yowis Ben

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×