menu

Yowis Ben - Kudune Siji Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
Transpose Font
Intro : C..F G (3x)
        C..G..

      C
tombo ati..
F        G             C
gunung laut wis tak lampahi..
F      G             Am
seko biyen wis tak goleki..
     D             Dm
rino wengi.. tak enteni..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C    G..
kowe aku kudune siji..

      C
tombo ati..
F    G                C
ora ono sing iso nggenteni..
F      G            Am
seko biyen nganti saiki
     D             Dm
rino wengi.. tak enteni..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C    F-F G
kowe aku kudune siji..

F    Fm        Em
 rasane tresno.. ning njero dodo..
F        Fm         G..
 podo campur reno-reno..

Reff :
 C         F    G
  senajan aku luput ngapuro
 C              F     G        Am
 nanging tresno ning atiku tenanan..
      D             Dm
 rino wengi.. tak enteni..
 F         G               C
 kanggo tentrem ning njero ati..
 F     G         C    F-F G-G
 kowe aku kudune siji..

      C
tombo ati..
F       G              C
susah seneng wis tak lakoni
F        G               Am
tenan Gusti sing iso nyekseni..
      D           Dm
tak enteni.. rino wengi..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C    C7
kowe aku kudune siji..

F    Fm        Em
 rasane tresno.. ning njero dodo..
F        Fm         G..
 podo campur reno-reno..

Reff :
 C         F    G
  senajan aku luput ngapuro
 C              F     G        Am
 nanging tresno ning atiku tenanan..
      D             Dm
 rino wengi.. tak enteni..
 F         G               C
 kanggo tentrem ning njero ati..
 F     G         C
 kowe aku kudune siji..

Musik : F Fm Em..
        F Fm Em G
        F Fm G -A

(overtune)
      D
tombo ati..
G        A             D
gunung laut wis tak lampahi..
G      A             Bm
seko biyen wis tak goleki..
     E             Em
rino wengi.. tak enteni..
G         A               D
kanggo tentrem ning njero ati..
G     A         D    G-G -A
kowe aku kudune siji..

Reff :
 D         G    A
  senajan aku luput ngapuro
 D              G     A        Bm
 nanging tresno ning atiku tenanan..
      E             Em
 rino wengi.. tak enteni..
 G         A               D
 kanggo tentrem ning njero ati..
 G     A         D
 kowe aku kudune siji..
 G         A               D
 kanggo tentrem ning njero ati..
 G     A         D    G A D..
 kowe aku kudune siji..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yowis Ben

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×