Open Nav

Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        

Intro : F G Em Am Dm G C F rino ing wayah wengi G aku eling kowe C G/B sek mbiyen ngancani Am Dm susah seneng dilakoni bebarengan G C tanpo terpikirkan akhire bubaran.. Int. F G C F atiku loro njobo njerone ambyar G nyawang sliramu C G/B andang nduwe gandengan Am Dm iki ati udu bahan nggo dolanan G C G aku trimo ngalah mugo kowe bungah.. Reff : C mbok yo tulung sadaro G ojo sepenak e dewe Am kiro-kiro ra tresno Em ora ko ngene carane F waton ninggal lungo C gandeng karo wong liyo Dm G yowes ora popo karma iseh ono C yowes modaro.. Musik : F G Em Am A Dm G C F opo kowe ora ngerumangsani G aku merjuangke C G/B isuk awan wengi Am Dm golek rejeki tak nggo ndandani G C basan kowe dadi lali sek ngancani.. [Featuring] F G sepurane kangmas C G/B Am aku ninggal lungo Dm G C aku sadar aku wes ngelarani.. F G Em E aku yo pingin bahagia Dm jujur kesel melarat G urip rekoso.. Reff : C mbok yo tulung sadaro G ojo sepenak e dewe Am kiro-kiro ra tresno Em ora ko ngene carane F waton ninggal lungo C gandeng karo wong liyo Dm G yowes ora popo karma iseh ono C yowes modaro.. C sadaro G ojo sepenak e dewe Am kiro-kiro ra tresno Em ora ko ngene carane F waton ninggal lungo C gandeng karo wong liyo Dm G yowes ora popo karma iseh ono C yowes modaro..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em Am D G C rino ing wayah wengi D aku eling kowe G D/F# sek mbiyen ngancani Em Am susah seneng dilakoni bebarengan D G tanpo terpikirkan akhire bubaran.. Int. C D G C atiku loro njobo njerone ambyar D nyawang sliramu G D/F# andang nduwe gandengan Em Am iki ati udu bahan nggo dolanan D G D aku trimo ngalah mugo kowe bungah.. Reff : G mbok yo tulung sadaro D ojo sepenak e dewe Em kiro-kiro ra tresno Bm ora ko ngene carane C waton ninggal lungo G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo karma iseh ono G yowes modaro.. Musik : C D Bm Em E Am D G C opo kowe ora ngerumangsani D aku merjuangke G D/F# isuk awan wengi Em Am golek rejeki tak nggo ndandani D G basan kowe dadi lali sek ngancani.. [Featuring] C D sepurane kangmas G D/F# Em aku ninggal lungo Am D G aku sadar aku wes ngelarani.. C D Bm B aku yo pingin bahagia Am jujur kesel melarat D urip rekoso.. Reff : G mbok yo tulung sadaro D ojo sepenak e dewe Em kiro-kiro ra tresno Bm ora ko ngene carane C waton ninggal lungo G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo karma iseh ono G yowes modaro.. G sadaro G mbok yo tulung sadaro D ojo sepenak e dewe Em kiro-kiro ra tresno Bm ora ko ngene carane C waton ninggal lungo G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo karma iseh ono G yowes modaro..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar After mudah, kunci gitar After, chord lagu Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De Dasar , chord dasar Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De Dasar , chordtela Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De Dasar , lirik lagu Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari After di youtube: https://youtube.com/watch?v=_GaOagIOY50

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari After

Chord Lagu Lainnya

×