Open Nav

Yogi RPH - Klaten Jogja Solo Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
                Capo fret 4

Intro :    G..      G..
        klaten.. klaten..
        G C D G
G C D G
G
pedan rame wayah pasar wage..
  G D
kelingan jaman ketemu kowe..
  G
pabrik gulo neng gondang winangun..
   C G
ra sengojo kenalan neng alun-alun..

  G
jogonalan ngalor kebonarum..
 G C
atiku deg-degan ora umum..
C G
stadion ngidul pasar sore..
  D G
penginku saben dino ketemu kowe..

  G
bayat wedi ngulon gantiwarno..
  G D
soyo suwi aku ngroso tresno..
  D
rowo jimbung kemalang prambanan..
    C G
tak tembung timbang kedisikan garangan..

  G
karangdowo tekan polanharjo..
 G C
aku pamit lungo golek kerjo..
  C G
ceper delanggu manisrenggo ngawen..
  D G
golek sangu sesuk dinggo manten..

            G..              G..
ning alun-alun.. ning alun-alun..
            G..              G..
ning alun-alun.. ning alun-alun..

Reff :
    G C
 klaten boyolali..
         D G
 biyen kenal saiki wis lali..
    Em Am
 klaten sukoharjo..
           C D
 biyen tresno saiki wis bedo..

    G C
 klaten jogja solo..
       D G
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    Em Am
 klaten gunung kidul..
       D G
 atiku mbok gawe modal-madul..

Musik : G C D G
G C D G
Em Bm
wonosari kalikotes..
        C G
kok rasane ono sing ra beres..
       Em Bm
karanganom trucuk cawas..
      C D
aku kangen ra tau digagas..

    Em Bm
jatinom cokrotulung..
       C G
soyo dino soyo tambah bingung..
    Em Bm
juwiring karangnongko..
        C D
jebul kowe nyanding ro wong liyo..

Reff :
    G C
 klaten boyolali..
         D G
 biyen kenal saiki wis lali..
    Em Am
 klaten sukoharjo..
           C D
 biyen tresno saiki wis bedo..

    G C
 klaten jogja solo..
       D G
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    Em Am
 klaten gunung kidul..
       D G
 atiku mbok gawe modal-madul..
    Em Am
 klaten gunung kidul..
       D G G-G-G-G
 atiku malah mbok gawe ajur..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro :    B..      B..
        klaten.. klaten..
        B E F# B
B E F# B
B
pedan rame wayah pasar wage..
  B F#
kelingan jaman ketemu kowe..
  B
pabrik gulo neng gondang winangun..
   E B
ra sengojo kenalan neng alun-alun..

  B
jogonalan ngalor kebonarum..
 B E
atiku deg-degan ora umum..
E B
stadion ngidul pasar sore..
  F# B
penginku saben dino ketemu kowe..

  B
bayat wedi ngulon gantiwarno..
  B F#
soyo suwi aku ngroso tresno..
  F#
rowo jimbung kemalang prambanan..
    E B
tak tembung timbang kedisikan garangan..

  B
karangdowo tekan polanharjo..
 B E
aku pamit lungo golek kerjo..
  E B
ceper delanggu manisrenggo ngawen..
  F# B
golek sangu sesuk dinggo manten..

            B..              B..
ning alun-alun.. ning alun-alun..
            B..              B..
ning alun-alun.. ning alun-alun..

Reff :
    B E
 klaten boyolali..
         F# B
 biyen kenal saiki wis lali..
    G#m C#m
 klaten sukoharjo..
           E F#
 biyen tresno saiki wis bedo..

    B E
 klaten jogja solo..
       F# B
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    G#m C#m
 klaten gunung kidul..
       F# B
 atiku mbok gawe modal-madul..

Musik : B E F# B
B E F# B
G#m D#m
wonosari kalikotes..
        E B
kok rasane ono sing ra beres..
       G#m D#m
karanganom trucuk cawas..
      E F#
aku kangen ra tau digagas..

    G#m D#m
jatinom cokrotulung..
       E B
soyo dino soyo tambah bingung..
    G#m D#m
juwiring karangnongko..
        E F#
jebul kowe nyanding ro wong liyo..

Reff :
    B E
 klaten boyolali..
         F# B
 biyen kenal saiki wis lali..
    G#m C#m
 klaten sukoharjo..
           E F#
 biyen tresno saiki wis bedo..

    B E
 klaten jogja solo..
       F# B
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    G#m C#m
 klaten gunung kidul..
       F# B
 atiku mbok gawe modal-madul..
    G#m C#m
 klaten gunung kidul..
       F# B B-B-B-B
 atiku malah mbok gawe ajur..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yogi RPH mudah, kunci gitar Yogi RPH, chord lagu Yogi RPH - Klaten Jogja Solo Dasar , chord dasar Yogi RPH - Klaten Jogja Solo Dasar , chordtela Yogi RPH - Klaten Jogja Solo Dasar , lirik lagu Yogi RPH - Klaten Jogja Solo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yogi RPH di youtube: https://youtube.com/watch?v=qZkJyp0p5B0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yogi RPH

Chord Lagu Lainnya

×