menu

Yeni Inka - Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

57 views
Transpose Font
Intro : C..Am..F D G Em
        Am..F..D G C..

    C           Em
tresno kang sejati..
      F    G        C
kadyo mimi lan mintuno..
  Am              F
senadyan susah, senadyan bungah..
   D             G
kembange tresno iku..

C              Em
bungah susah dilakoni..
F       G   C
nadyan ora janji..
    Am                F
tak tunggu-tunggu, tak antu-antu..
     G          C
sliramu kapan bali..

 C       Em
ati roso tresno..
  F       G   C
senadyan ora crito..
C            Em
janji kang sejati..
 F         D    G
ono sak jroning ati..

C              Em
bungah susah dilakoni..
F       G   C
nadyan ora janji..
   Am               F
lintang rembulan saksi abadi..
    G             C
tresnaku mung sawiji..

Musik : C..Em..F G C
        Am..F..G..C..

C              Em
bungah susah dilakoni..
F       G   C
nadyan ora janji..
    Am                F
tak tunggu-tunggu tak antu-antu..
     G          C
sliramu kapan bali..

 C       Em
ati roso tresno..
  F      G    C
senadyan ora crito..
C            Em
janji kang sejati..
 F         D    G
ono sak jroning ati..

C              Em
bungah susah dilakoni..
F       G   C
nadyan ora janji..
   Am               F
lintang rembulan saksi abadi..
    G             C
tresnaku mung sawiji..
   Am               F
lintang rembulan saksi abadi..
    G             C
tresnaku mung sawiji..

Catatan :
Lagu "Tresno" ini 
dipopulerkan juga oleh Safitri.        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yeni Inka

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×