Open Nav

Yeni Inka - Sepine Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
                Capo di fret 2

Intro : C G Am Em
F Dm G..

C G Am Em
lintang lintang ono ing wengi iki
     F C Dm G
seng gelem ngancani saben wengiku..
C G Am Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F Dm G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

       F C
tulong ojo ngecewakne aku
     F G
seng wes berjuang..
  F Dm G
tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo..

Reff :
 C G Am Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
   F Dm G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati
        C G Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em F
 karo nyawang lintang
        Dm G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : C G Am Em
F Dm G..
        C G Am Em
F Dm G..

C G Am Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F Dm G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 C G Am Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F Dm G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C G Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em F
 karo nyawang lintang
        Dm G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : C G Am Em
F Dm G..
        C G Am Em
F Dm G..

C G Am Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F Dm G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 C G Am Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F Dm G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C G Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em F
 karo nyawang lintang
        Dm G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 C G Am Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F Dm G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C G Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em F
 karo nyawang lintang
        Dm G C
 wengi iki kroso sepi ning ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m
G Em A..

D A Bm F#m
lintang lintang ono ing wengi iki
     G D Em A
seng gelem ngancani saben wengiku..
D A Bm F#m
bulan bulan tulong sampekno..
  G Em A
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

       G D
tulong ojo ngecewakne aku
     G A
seng wes berjuang..
  G Em A
tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo..

Reff :
 D A Bm F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
   G Em A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati
        D A Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m G
 karo nyawang lintang
        Em A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : D A Bm F#m
G Em A..
        D A Bm F#m
G Em A..

D A Bm F#m
bulan bulan tulong sampekno..
  G Em A
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 D A Bm F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G Em A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D A Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m G
 karo nyawang lintang
        Em A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : D A Bm F#m
G Em A..
        D A Bm F#m
G Em A..

D A Bm F#m
bulan bulan tulong sampekno..
  G Em A
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 D A Bm F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G Em A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D A Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m G
 karo nyawang lintang
        Em A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 D A Bm F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G Em A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D A Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m G
 karo nyawang lintang
        Em A D
 wengi iki kroso sepi ning ati..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yeni Inka mudah, kunci gitar Yeni Inka, chord lagu Yeni Inka - Sepine Ati Dasar , chord dasar Yeni Inka - Sepine Ati Dasar , chordtela Yeni Inka - Sepine Ati Dasar , lirik lagu Yeni Inka - Sepine Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yeni Inka di youtube: https://youtube.com/watch?v=wZkIpLcIbCE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yeni Inka

Chord Lagu Lainnya

×