Open Nav

Yeni Inka - Kancani Aku Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Capo di fret 2

Intro : C..F..
        Dm G Em A..Dm..G..

C F C F G
ora bakal iso mbayangne..
C F G
uripku ora karo kowe..
F G Em A
semu siji raono liya..ne..
Dm G
 ngayemne ati nyawang eseme..

C F C F G
ngademne pas atiku koyo geni..
   C F G
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
F G Em A
tapi asli njerone atiku..
Dm G
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

Reff :
      C F
 kancani.. aku..
   G E Am
 kowe sing iso nggawe atiku..
    Dm G
 ngeroso urip selawase..

      C F
 kancani.. aku..
   G E Am
 kowe sing dadi konco uripku..
   Dm G
 sayangku mung kanggo sliramu..
  (F)
 tenan..

Musik : F G Em A Dm..G..

F G
mugo aku iso nggawe
Em A
bahagia ning atimu
   Dm
sampek nyowo iki..
    G
ora ono ning rogo..

Reff :
      C F
 kancani.. aku..
   G E Am
 kowe sing iso nggawe atiku..
    Dm G
 ngeroso urip selawase..

      C F
 kancani.. aku..
   G E Am
 kowe sing dadi konco uripku..
   Dm G
 sayangku mung kanggo sliramu..
 
    C F
 elengo.. aku..
     G E Am
 yen ra sengojo nglarani atimu..
   Dm G
 tulung ngapurono aku..

      C F
 kancani.. aku..
   G E Am
 kowe sing dadi konco uripku..
   Dm G
 sayangku mung kanggo sliramu..
   C F C F G C
 tenan.. tenan..  tenan..

    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yeni Inka mudah, kunci gitar Yeni Inka, chord lagu Yeni Inka - Kancani Aku Dasar , chord dasar Yeni Inka - Kancani Aku Dasar , chordtela Yeni Inka - Kancani Aku Dasar , lirik lagu Yeni Inka - Kancani Aku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yeni Inka di youtube: https://youtube.com/watch?v=KManPA5L8eQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yeni Inka

Chord Lagu Lainnya

×