menu

Yeni Inka - Cidro 3 Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
Transpose Font
Yeni Inka - Cidro 3
Dipopulerkan sebelumnya oleh Cak Percil.

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm        G          Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Intro : C Em F G
        Am Em F G..

C                 Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F                       G
 mbok patri neng njero atimu..
C                      Em
 yen eling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo aku..

      Am             Em
neng opo.. saikine cidro..
       F           G          C
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                     Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                      G
 nyenengi wong koyo sliramu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
F                  G
 janji setyo sak umur uripmu..

      Am               Em
neng opo.. sak ikine tego..
            F
neng ngarep moto kowe
G               C
nggandeng wong liyo..

   Em          F            G
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am                   Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Dm     G           Em      Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G     C
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : C Em F G
        Am Em F G..

C                     Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                      G
 nyenengi wong koyo sliramu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
F                  G
 janji setyo sak umur uripmu..

      Am               Em
neng opo.. sak ikine tego..
            F
neng ngarep moto kowe
G               C
nggandeng wong liyo..

   Em          F            G
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am                   Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Dm     G           Em      Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G     C
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G       C    Am
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Dm         G       C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

 F#m                     C#m
ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
  D                      A
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Bm        E          C#m     F#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Bm         E        A
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Intro : A C#m D E
        F#m C#m D E..

A                 C#m
 jare kowe wes ngukir jenengku..
D                       E
 mbok patri neng njero atimu..
A                      C#m
 yen eling mbiyen karo janjimu..
D                      E
 tresnomu mung siji yo aku..

      F#m            C#m
neng opo.. saikine cidro..
       D           E          A
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

A                     C#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
D                      E
 nyenengi wong koyo sliramu..
A                          C#m
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
D                  E
 janji setyo sak umur uripmu..

      F#m              C#m
neng opo.. sak ikine tego..
            D
neng ngarep moto kowe
E               A
nggandeng wong liyo..

   C#m         D            E
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   F#m                  C#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    D                     A
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Bm     E           C#m     F#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    Bm             E     A
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  F#m                     C#m
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   D                      A
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Bm         E         C#m   F#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Bm         E        A
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : A C#m D E
        F#m C#m D E..

A                     C#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
D                      E
 nyenengi wong koyo sliramu..
A                          C#m
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
D                  E
 janji setyo sak umur uripmu..

      F#m              C#m
neng opo.. sak ikine tego..
            D
neng ngarep moto kowe
E               A
nggandeng wong liyo..

   C#m         D            E
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   F#m                  C#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    D                     A
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Bm     E           C#m     F#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    Bm             E     A
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  F#m                     C#m
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   D                      A
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Bm         E         C#m   F#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Bm         E       A    F#m
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Bm         E       A
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Outro : A        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yeni Inka

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×