Open Nav

Yeni Inka - Cidro 3 Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
                Yeni Inka - Cidro 3
Dipopulerkan sebelumnya oleh Cak Percil.

 Am Em
ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
  F C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm G Em Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm G C
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Intro : C Em F G
Am Em F G..

C Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F G
 mbok patri neng njero atimu..
C Em
 yen eling mbiyen karo janjimu..
F G
 tresnomu mung siji yo aku..

      Am Em
neng opo.. saikine cidro..
       F G C
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F G
 nyenengi wong koyo sliramu..
C Em
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
F G
 janji setyo sak umur uripmu..

      Am Em
neng opo.. sak ikine tego..
            F
neng ngarep moto kowe
G C
nggandeng wong liyo..

   Em F G
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F C
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Dm G Em Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm G C
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  Am Em
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   F C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm G Em Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm G C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : C Em F G
Am Em F G..

C Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F G
 nyenengi wong koyo sliramu..
C Em
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
F G
 janji setyo sak umur uripmu..

      Am Em
neng opo.. sak ikine tego..
            F
neng ngarep moto kowe
G C
nggandeng wong liyo..

   Em F G
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F C
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Dm G Em Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm G C
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  Am Em
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   F C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm G Em Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm G C Am
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Dm G C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

 F#m C#m
ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
  D A
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Bm E C#m F#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Bm E A
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Intro : A C#m D E
F#m C#m D E..

A C#m
 jare kowe wes ngukir jenengku..
D E
 mbok patri neng njero atimu..
A C#m
 yen eling mbiyen karo janjimu..
D E
 tresnomu mung siji yo aku..

      F#m C#m
neng opo.. saikine cidro..
       D E A
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

A C#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
D E
 nyenengi wong koyo sliramu..
A C#m
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
D E
 janji setyo sak umur uripmu..

      F#m C#m
neng opo.. sak ikine tego..
            D
neng ngarep moto kowe
E A
nggandeng wong liyo..

   C#m D E
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   F#m C#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    D A
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Bm E C#m F#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    Bm E A
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  F#m C#m
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   D A
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Bm E C#m F#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Bm E A
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : A C#m D E
F#m C#m D E..

A C#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
D E
 nyenengi wong koyo sliramu..
A C#m
 ngomong cinta sayang mung neng aku..
D E
 janji setyo sak umur uripmu..

      F#m C#m
neng opo.. sak ikine tego..
            D
neng ngarep moto kowe
E A
nggandeng wong liyo..

   C#m D E
ho hoo.. ho-o uwoo.. keiris atiku..

Reff :
   F#m C#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    D A
 mergo roso perihe.. neng njero dodoku..
  Bm E C#m F#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    Bm E A
 mergane sing mbok iris atiku..
 
  F#m C#m
 ora perpisahan sing dadi getun neng ati..
   D A
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Bm E C#m F#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Bm E A F#m
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Bm E A
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Outro : A            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yeni Inka mudah, kunci gitar Yeni Inka, chord lagu Yeni Inka - Cidro 3 Dasar , chord dasar Yeni Inka - Cidro 3 Dasar , chordtela Yeni Inka - Cidro 3 Dasar , lirik lagu Yeni Inka - Cidro 3 Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yeni Inka di youtube: https://youtube.com/watch?v=f5oFMW7XzYs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yeni Inka

Chord Lagu Lainnya

×