Open Nav

Yayan Orlando - Pengenku Siji Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : C E Am..-G
F Em Dm G..

C G/B Am
banget suwene.. aku nunggu kowe..
F G
banget suwene.. sepi sing tak rasakne..
C G/B Am
nganti seprene.. ora ono kabare..
   F G C
nandang roso koyo mengkene..

C G/B Am
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
F G
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
C Bb A Dm
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   F G C G
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        C A Dm Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am
 sing biso gemati..
     Dm F G
 lan ngerteni.. roso jeroning ati..

        C Gm F Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am Dm G G# 
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : G#..D#..Dm G C..
        F..Em Am F..G..

C G/B Am
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
F G
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
C Bb A Dm
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   F G C G
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        C A Dm Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am Dm 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   F G
 roso jeroning ati..

        C Gm F Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am Dm G          (G#)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : G#..D#..Dm G C..
        F..Em Am F..G..

C Am
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
F G
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
C Bb A Dm
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   F G C G
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        C A Dm Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am Dm 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   F G
 roso jeroning ati..

        C Gm F Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am Dm G C G
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

        C A Dm Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am Dm 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   F G
 roso jeroning ati..

        C Gm F Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am Dm G G# D# 
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F# Bm..-A
G F#m Em A..

D           -A/C# Bm
banget suwene.. aku nunggu kowe..
G A
banget suwene.. sepi sing tak rasakne..
D            -A/C# Bm
nganti seprene.. ora ono kabare..
   G A D
nandang roso koyo mengkene..

D            -A/C# Bm
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
G A
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
D C B Em
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   G A D A
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        D B Em Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm
 sing biso gemati..
     Em G A
 lan ngerteni.. roso jeroning ati..

        D Am G Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm Em A          (Bb)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : BbF..Em A D..
        G..F#m Bm G..A..

D            -A/C# Bm
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
G A
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
D C B Em
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   G A D A
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        D B Em Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm Em 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   G A
 roso jeroning ati..

        D Am G Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm Em A          (Bb)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : Bb..F..Em A D..
        G..F#m Bm G..A..

D Bm
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
G A
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
D C B Em
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   G A D A
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        D B Em Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm Em 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   G A
 roso jeroning ati..

        D Am G Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm Em A D A
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

        D B Em Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm Em 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   G A
 roso jeroning ati..

        D Am G Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm Em A Bb F..
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yayan Orlando mudah, kunci gitar Yayan Orlando, chord lagu Yayan Orlando - Pengenku Siji Dasar , chord dasar Yayan Orlando - Pengenku Siji Dasar , chordtela Yayan Orlando - Pengenku Siji Dasar , lirik lagu Yayan Orlando - Pengenku Siji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yayan Orlando di youtube: https://youtube.com/watch?v=smKh_2yLCbw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yayan Orlando

Chord Lagu Lainnya

×