menu

Yan Vellia - Siji Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
Transpose Font
Original chord dari ~ Em

Intro : Am..F..Dm..Am..
        Em G F Am
        G..F Am F

Am               F
mestine kowe ngerti..
G
mesti biso ngrasakke..
Em           F
dudu gunung emas..
    G      Am
lan segoro madu..
     Em         F
sing tak impi-impi..
  G        G-G     Am   F  Am
sesandingan.. karo sliramu..

Am                 F
mboh.. sok kapan wayahe..
G
mboh.. sok kapan wektune..
 Am
tak tunggu..

Musik : Am..Dm..G..C Am
        Dm..Am..G F G Am..

Reff :
 Am           Em
 siji.. tak pilih mung siji..
         F         G
 kumbang jroning taman..
          Am
 sing tak pilih siji..

 Int. G F Am..

 Am      Em
 siji.. amung sawiji..
        F        G
 sing gawe kasmaran..
        Am
 nyengsemake ati..

 Em                F
 yo mung sliramu.. yo mung tresnamu.
 Em            Em-Em      Am F Am
 yo mung jenengmu.. ning atiku..

Am                 F
mboh.. sok kapan wayahe..
G
mboh.. sok kapan wektune..
 Am
tak tunggu..

Musik : Am..Dm..G..C Am
        Dm..Am..G F G Am..

Reff :
 Am           Em
 siji.. tak pilih mung siji..
         F         G
 kumbang jroning taman..
          Am
 sing tak pilih siji..

 Int. G F Am..

 Am      Em
 siji.. amung sawiji..
        F        G
 sing gawe kasmaran..
        Am
 nyengsemake ati..

 Em                F
 yo mung sliramu.. yo mung tresnamu.
 Em            Em-Em      Am F Am
 yo mung jenengmu.. ning atiku..

Am                 F
mboh.. sok kapan wayahe..
G
mboh.. sok kapan wektune..
 Am
tak tunggu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..C..Am..Em..
        Bm D C Em
        D..C Em C

Em               C
mestine kowe ngerti..
D
mesti biso ngrasakke..
Bm           C
dudu gunung emas..
    D      Em
lan segoro madu..
     Bm         C
sing tak impi-impi..
  D        D-D     Em   C Em
sesandingan.. karo sliramu..

Em                 C
mboh.. sok kapan wayahe..
D
mboh.. sok kapan wektune..
 Em
tak tunggu..

Musik : Em..Am..D..G Em
        Am..Em..D C D Em..

Reff :
 Em           Bm
 siji.. tak pilih mung siji..
         C         D
 kumbang jroning taman..
          Em
 sing tak pilih siji..

 Int. D C Em..

 Em      Bm
 siji.. amung sawiji..
        C        D
 sing gawe kasmaran..
        Em
 nyengsemake ati..

 Bm                C
 yo mung sliramu.. yo mung tresnamu.
 Bm            Bm-Bm      Em C Em
 yo mung jenengmu.. ning atiku..

Em                 C
mboh.. sok kapan wayahe..
D
mboh.. sok kapan wektune..
 Em
tak tunggu..

Musik : Em..Am..D..G Em
        Am..Em..D C D Em..

Reff :
 Em           Bm
 siji.. tak pilih mung siji..
         C         D
 kumbang jroning taman..
          Em
 sing tak pilih siji..

 Int. D C Em..

 Em      Bm
 siji.. amung sawiji..
        C        D
 sing gawe kasmaran..
        Em
 nyengsemake ati..

 Bm                C
 yo mung sliramu.. yo mung tresnamu.
 Bm            Bm-Bm      Em C Em
 yo mung jenengmu.. ning atiku..

Em                 C
mboh.. sok kapan wayahe..
D
mboh.. sok kapan wektune..
 Em
tak tunggu..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Yan Vellia

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×