menu

Xaluna - Tanpo Kowe Aku Iso Chord Gitar dan Lirik

Xaluna Xaluna 90 views
Transpose Font
Intro : C -G F G C G

C                           F
ku menjuangke kowe nganggo ati..
       G                      C
jaremu saguh ngenteni ning ngapusi..
    -G/B  Am    A         Dm
uwes nibo tangi.. aku nglakoni..
       G         C
tegane tok larani..

C                             F
janjine bareng-bareng tekan mati..
            G                       C
rung nganti tekan tujuan kowe belok ngiri..
     -G/B     Am     A           Dm
tiwas tak gas banter.. atimu kok muter..
        G                C
kabeh karep atiku dadi keblinger..

F                          C
lilo.. sampun cekap cerito tresno..
     F                          G
kulo ikhlas.. mugo sampeyan bahagio mulyo..

Reff :
          F
 sak kuat-kuate aku..
      G
 nggendoli lungamu..
          Em
 nganti entek eluh iki..
 A                     Dm
 nanging kowe ra bakal bali..
   G                    C
 harapan iki wes dadi mati..

       F
 perjuanganku wes muspro..
   G
 kowe wes raono..
          Em
 ati sing mbiyen nggo aku..
     A                    Dm
 tok nehke wong liyo gari loro..
   G                  C
 mugo tanpo kowe aku iso..

Musik : F..G..Em..A..
        Dm..G..C..F G

C                             F
janjine bareng-bareng tekan mati..
            G                       C
rung nganti tekan tujuan kowe belok ngiri..
     -G/B     Am     A           Dm
tiwas tak gas banter.. atimu kok muter..
        G                C
kabeh karep atiku dadi keblinger..

F                          C
lilo.. sampun cekap cerito tresno..
     F                          G
kulo ikhlas.. mugo sampeyan bahagio mulyo..

Reff :
          F
 sak kuat-kuate aku..
      G
 nggendoli lungamu..
          Em
 nganti entek eluh iki..
 A                     Dm
 nanging kowe ra bakal bali..
   G                    C
 harapan iki wes dadi mati..

       F
 perjuanganku wes muspro..
   G
 kowe wes raono..
          Em
 ati sing mbiyen nggo aku..
     A                    Dm
 tok nehke wong liyo gari loro..
   G                  C
 mugo tanpo kowe aku iso..

Outro : C..F..Fm..C..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×