Open Nav

Xaluna - Sandiworomu Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : Am E Am..Dm E Am.. Dm..Am..E..Am E Am Tansoyo abot E Am iso nyanding kowe Dm G pamitmu wingi sore C wes njawab sak kabehe E aku mung ampiran Am A naliko batinmu perih Dm tak remok uripku E njerit ati nangis getih.. Am Ra bedo alun E Am ombak sing nabrak pasir Dm G mbok jalok bungah C malah tak wenehi getir E embun-embun esok Am A duduhno dalane mulih Dm E mergo.. awakku.. Am mung nambah atine perih.. G Tego karo aku C A sumelehmu ning pundakku Dm E Am A tak jagani sak marine atimu.. G Salah yen tak pekso C A ro aku kowe ra tresno Dm E Am A maturnuwon sampun disukani cidro.. Reff : Dm Pangapurane.. G C kanggo kabeh sandiworo marang kowe F Dm aku yo mung wedi E yen di sekso sepi Am A matursuwon wes ngancani.. Dm Nyuwon lilamu.. G C kanggo ngikhlaske pilihan uripku F Dm jembarke sabarmu E kabeh cen salahku Am A nggampangke tresno sucimu.. Musik : Dm..G..C..F.. Dm..E..Am.. G Salah yen tak pekso C A ro aku kowe ra tresno Dm E Am A maturnuwon sampun disukani cidro.. Reff : Dm Pangapurane.. G C kanggo kabeh sandiworo marang kowe F Dm aku yo mung wedi E yen di sekso sepi Am A matursuwon wes ngancani ho ooo.. Dm Nyuwon lilamu.. G C kanggo ngikhlaske pilihan uripku F Dm jembarke sabarmu E kabeh cen salahku Am nggampangke tresno sucimu.. Dm Jembarke sabarmu E kabeh cen salahku Am nggampangke tresno sucimu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna - Sandiworomu Dasar , chord dasar Xaluna - Sandiworomu Dasar , chordtela Xaluna - Sandiworomu Dasar , lirik lagu Xaluna - Sandiworomu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=j3VjULmg6cs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

×