Open Nav

Xaluna - Ojo Ngarep Balen Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                Capo di fret 2

Intro : F G Em A
Dm G C G
C E Am
ngapuramu.. wes tok ucap bola-bali..
A Dm
 we raiso ngubah kabeh iki..
F G F G
 ora goyah keputusan ati..

C E Am
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
A Dm
 elingo pas ngelarani aku..
F G
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 F G
 kanggo ngopo kowe rene
 Em A
 aku wes karo liyane
 Dm G C
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 F G
 uwes bedo karo biyen
 Em A
 pas tok nggo dolanan biyen
 Dm Dm-Em-F G C
 ojo..     duwe angen-angen balen..

Int. F..G..Em -E
A Dm..G..C..F G
C
wes lilakno aku
nyanding wonge ngeroso ayem
     Am
suwe tok gawe tangis lagi iki iso mesem
    F
wes ono gantimu mugo ora nguciwakke
   G
critoku sek anyar mugo apik pemburine..

    C
mungkin wes garise
seng sabar kowe nglakoni
    Am
pas tok tinggal dewe aku yo di sikso sepi
 F
ora niat bales sumpah biyen aku ikhlas
  G
karo sing saiki mugo ora dadi kandas..

C E Am
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
A Dm
 elingo pas ngelarani aku..
F G
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 F G
 kanggo ngopo kowe rene
 Em A
 aku wes karo liyane
 Dm G C
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 F G
 uwes bedo karo biyen
 Em A
 pas tok nggo dolanan biyen
 Dm Dm-Em-F G C C7
 ojo..     duwe angen-angen balen..

 F
(a..ku..)
 Fm C G/B Am 
( getun biyen nglarani.. ko..we..)
         Dm
nganti koyo..ngene..)
F G
 saiki aku genti ngrasakke..)

Reff :
 F G
 kanggo ngopo kowe rene
 Em A
 aku wes karo liyane
 Dm G C
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 F G
 uwes bedo karo biyen
 Em A
 pas tok nggo dolanan biyen
 Dm G C
 ojo.. duwe angen-angen balen..

  F G
 (aku ngerasakke loromu)
  Em A
 (biyen tak tinggal awakmu)
  Dm G C
 (opo iso kuat atiku..)

  F G
 (opo bedo karo biyen
  Em A
 (pas kowe tak tinggal biyen
  Dm Dm-Em-F G
 (opo..     salah yen kowe tak jak..
  C
  balen..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m B
Em A D A
D F# Bm
ngapuramu.. wes tok ucap bola-bali..
B Em
 we raiso ngubah kabeh iki..
G A G A
 ora goyah keputusan ati..

D F# Bm
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
B Em
 elingo pas ngelarani aku..
G A
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 G A
 kanggo ngopo kowe rene
 F#m B
 aku wes karo liyane
 Em A D
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 G A
 uwes bedo karo biyen
 F#m B
 pas tok nggo dolanan biyen
 Em Em-F#m-G A D
 ojo..      duwe angen-angen balen..

Int. G..A..F#m -F#
B Em..A..D..G A
D
wes lilakno aku
nyanding wonge ngeroso ayem
     Bm
suwe tok gawe tangis lagi iki iso mesem
    G
wes ono gantimu mugo ora nguciwakke
   A
critoku sek anyar mugo apik pemburine..

    D
mungkin wes garise
seng sabar kowe nglakoni
    Bm
pas tok tinggal dewe aku yo di sikso sepi
 G
ora niat bales sumpah biyen aku ikhlas
  A
karo sing saiki mugo ora dadi kandas..

D F# Bm
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
B Em
 elingo pas ngelarani aku..
G A
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
 G A
 kanggo ngopo kowe rene
 F#m B
 aku wes karo liyane
 Em A D
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 G A
 uwes bedo karo biyen
 F#m B
 pas tok nggo dolanan biyen
 Em Em-F#m-G A D D7
 ojo..      duwe angen-angen balen..

 G
(a..ku..)
 Gm D A/C# Bm  
( getun biyen nglarani.. ko..we..)
         Em
nganti koyo..ngene..)
G A
 saiki aku genti ngrasakke..)

Reff :
 G A
 kanggo ngopo kowe rene
 F#m B
 aku wes karo liyane
 Em A D
 rasah ngarep-arep a..tiku..

 G A
 uwes bedo karo biyen
 F#m B
 pas tok nggo dolanan biyen
 Em A D
 ojo.. duwe angen-angen balen..

  G A
 (aku ngerasakke loromu)
  F#m B
 (biyen tak tinggal awakmu)
  Em A D
 (opo iso kuat atiku..)

  G A
 (opo bedo karo biyen
  F#m B
 (pas kowe tak tinggal biyen
  Em Em-F#m-G A
 (opo..      salah yen kowe tak jak..
  D
  balen..)

            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna - Ojo Ngarep Balen Dasar , chord dasar Xaluna - Ojo Ngarep Balen Dasar , chordtela Xaluna - Ojo Ngarep Balen Dasar , lirik lagu Xaluna - Ojo Ngarep Balen Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=bPU3lyhHMpQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

×