Open Nav

Xaluna Ft Ratihsde - Wagu Chord Gitar dan Lirik Lagu

60 views
                

Intro : G..C..D..G.. C..G..C..D.. G C buyar muser-muser G D utek nganti pindah wudel G C mikirke awakku G D sing bagimu ra tau bener.. G C duit duit duit duit meneh G D nggo tuku wedak pupur G C kudu piye piye iki piye G D uripku dadi soyo ajur.. C D G pas pacaran mesra tenan (ko romeo juliet saiki kowe crewet) C D G tiwas wes rabi antil-antilan (sampluk antil sampluk antil, sampluk dek antil) Reff : C G wedokan saiki uwis podo pinter D G iso mbedakke astrea ro satria C G wedokan saiki uwis podo pinter D G iso mbedakke legenda karo ninja.. C G ora gelem berjuang opo meneh prihatin D G di jak mangan ning angkringan we isin C G pingine urip mewah padahal wegah obah D G D di jak omah-omah di jamin bubrah.. G C mbok yo mesakke aku G D aku bojomu opo babumu G C kowe rewel njaluk ini itu G D tak ulihke sisan ning wong tuamu.. C D G pas pacaran mesra tenan (ko romeo juliet saiki kowe crewet) C D G tiwas wes rabi antil-antilan (sampluk antil sampluk antil, sampluk dek antil) Reff : C G wedokan saiki uwis podo pinter D G iso mbedakke astrea ro satria C G wedokan saiki uwis podo pinter D G iso mbedakke legenda karo ninja.. C G ora gelem berjuang opo meneh prihatin D G di jak mangan ning angkringan we isin C G pingine urip mewah padahal wegah obah D G di jak omah-omah di jamin bubrah.. Musik : C..G..C..D.. G C mbok yo ngergani aku G D aku iki dudu wong brewu G C iso mangan we seneng awakku G D ora ketang mong lawuh omonganmu.. G C (sebel-sebel cen sebel tenan) G D (kisahnya tak seindah masa pacaran) G C (bahkan masalahe ra karuan) G D (kini terus menepi saat ku tahan..) C D G (pas pacaran mesra tenan) C D G (tiwas wes rabi antil-antilan..) Reff : C (mbok yo mikiro kangmas) G (ngliwet ki nganggo beras) D G (urip bareng kowe gur babak bundas) C (mangan ki nganggo sego) G (ora gur nguntal tresno) D G (ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..) C (kabeh iki cobaan) G (dadi bojomu susah) D G (iki udu berkah nanging musibah) C (ngertimu gur kelonan) G (mbok pikir aku betah) D G D (suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..) C G wedokan saiki uwis podo pinter D G iso mbedakke astrea ro satria C G wedokan saiki uwis podo pinter D G iso mbedakke legenda karo ninja.. C G ora gelem berjuang opo meneh prihatin D G di jak mangan ning angkringan we isin C G pingine urip mewah padahal wegah obah D G di jak omah-omah di jamin bubrah.. D G di jak omah-omah di jamin bubrah.. C D G omah-omah.. di jamin bubrah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna Ft Ratihsde - Wagu Dasar , chord dasar Xaluna Ft Ratihsde - Wagu Dasar , chordtela Xaluna Ft Ratihsde - Wagu Dasar , lirik lagu Xaluna Ft Ratihsde - Wagu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=G6tR9ZqdqmE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

×