Open Nav

Xaluna feat. Fany Soraya - Remuk Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                

Intro : C C semene suwene C7 mlaku bareng kowe F G susah seneng dadi dalane.. C pengen dadi siji C7 bareng tekan mati F G jebul sumpahmu adoh bukti.. F Fm kowe ngiwo.. gawe tatu.. C G Am janji ilang kegowo miline banyu Dm G G7 tekan entek sabarku.. Reff : C Em sayang.. bubar kabeh cerito Am seng mbok gawe loro A neng mburiku kowe tegel Dm gandeng wong liyo G C G gawe remuk atiku.. C Em E saiki.. kowe teko ngomong nyesel Am pengen mbaleni A niat ati siji seng Dm genah tok larani G C G tresno tak tutup mati.. C F limang tahun suwene, mlaku bareng kowe G susah seneng tangan tetep gandeng kenceng C ora ono liyane janjimu ra ngecewakke -G/B jebul kowe ngiris atiku kenyataane Am ono wong liyo aku tok gawe loro Bb entek sabarku abot paring ngapuro G wes yowes sayang cukup tekan semene C G Am tulung lalekke aku guang sak kenangane.. F Fm kowe ngiwo gawe tatu C G/B Am janji ilang kegowo miline banyu Dm G tekan entek sabarku.. Reff : C Dm-D#m-Em sayang.. bubar kabeh cerito Am seng mbok gawe loro A neng mburiku kowe tegel Dm gandeng wong liyo.. G C G gawe remuk atiku.. (Fany Soraya) Dm G a..ku ngapusi.. E tak akoni aku sempet Am mbagi ati A Dm kang mas aku janji G C loro atimu aku saguh nambani.. F G mas.. ojo lungo E aku raiso nglanjutke Am laku tanpo kowe A Dm neng njero ati iki G C G amung kowe ora ono liyane.. Reff : C Em sayang.. bubar kabeh cerito Am seng mbok gawe loro A neng mburiku kowe tegel Dm gandeng wong liyo G C G gawe remuk atiku.. C Em E saiki.. kowe teko ngomong nyesel Am pengen mbaleni A niat ati siji seng Dm genah tok larani G C tresno tak tutup mati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna feat. Fany Soraya - Remuk Dasar , chord dasar Xaluna feat. Fany Soraya - Remuk Dasar , chordtela Xaluna feat. Fany Soraya - Remuk Dasar , lirik lagu Xaluna feat. Fany Soraya - Remuk Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=L82mDbxUJWI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

×