Open Nav

Xaluna - Ambyar Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro : G Em C D G Em seumpomo.. kowe ngerti.. C D isi neng njero ati Bm E roso nyaman.. Am D mergo perhatianmu.. G Em nanging aku.. ora iso C D blas.. ora duwe kuoso Bm Em E mergane kowe.. Am D sing nduwe.. uwong liyo G dudu aku.. *) C cukup ati keroso ati ayem G yen weroh kowe mesem C senajan tresno D aku mung iso meneng.. Reff : G D penting kowe seneng Em Bm opo wae tak lakoni C G opo kowe ngerti Am D tresno iki tulus suci G D yo ben aku ajor Em Bm anggone nunggu atimu C G tulong ojo ilang Am D G D uripo ning njero atiku.. G ..saben ndino keroso loro mergo kalah bab asmoro Em ..tresno gede nyoto kowe milih wong liyo C ..sabari itu yang ku bisa karena memang ku cinta D ..terpuruk tersiksa Bm lara ikhlas ku jalani semua Em mung dadi konco sepi neng uripmu Am batin tak kuatke nggo ngempet larane D mergo aku tresno kowe.. *) C cukup ati keroso ati ayem G yen weroh kowe mesem C senajan tresno D aku mung iso meneng.. Reff : G D penting kowe seneng Em Bm opo wae tak lakoni C G opo kowe ngerti Am D tresno iki tulus suci G D yo ben aku ajor Em Bm anggone nunggu atimu C G tulong ojo ilang Am D G D uripo ning njero atiku.. G ..uwes kadung gejeron Em deleh ati keleru panggon urip ilang semangat C sek tak tresno jebul wadon ra iso mbedakke endi seng modus D endi seng tulus Bm wes ntek sakkabehe polat iku ra di urus Em mung dadi konco sepi neng uripmu Am batin tak kuatke nggo ngempet larane D mergo aku tresno kowe.. Reff : G D penting kowe seneng Em Bm opo wae tak lakoni C G opo kowe ngerti Am D tresno iki tulus suci G D yo ben aku ajor Em Bm anggone nunggu atimu C G tulong ojo ilang Am D G D uripo ning njero atiku.. G D aku ora gethun Em Bm yen nduwe ati sing ringkih C G nanging aku iso Am D nandur roso tanpo pamrih G D -D#m opo kowe sadar Em Bm atiku keliwat jembar C G ra dadi jodomu Am D aku mung iso sabar.. G ambyar.. C G ra dadi jodomu Am D aku mung iso sabar.. G ambyar..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Xaluna - Ambyar Dasar , chord dasar Xaluna - Ambyar Dasar , chordtela Xaluna - Ambyar Dasar , lirik lagu Xaluna - Ambyar Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=f3bKbx-9cHA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×